Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2016, 14:06
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Zapoj sa do futbalového turnaja adidas Tango Challenge a vyhraj zájazd na Ligu majstrov či kopačky X 16 a ACE 16

ŠPORT ADIDAS FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

14. júla ovládne FUTBOX arénu v bratislavskom Poluse turnaj adidas Tango Challenge určený pre mladých ľudí. Prihlás sa a získaj zaujímavé ceny.

Už budúci štvrtok, 14.7.2016, sa uskutoční netradičný futbalový turnaj dvojčlenných tímov – adidas Tango Challenge. Turnaj je limitovaný, tak neváhaj a zaregistruj sa čo najskôr!

Turnaja sa môžu zúčastniť hráči vo veku od 14 – 18 rokov. Odohrá sa vo futbalovej aréne FUTBOX, ktorá sa nachádza v OC Polus, Bratislava. Zápasy budú trvať 200 sekúnd. Rozmer ihriska 6 x 9 metrov. Povrch – umelá tráva.

Turnaj bude mať dve fázy a to kvalifikačnú a hlavnú. Do kvalifikačnej časti sa môže prihlásiť max. 32 tímov, ktoré sa pobijú o 4 miestenky do hlavného turnaja. K týmto 4 kvalifikujúcim sa pridajú 4 nasadené tímy najvyššej slovenskej mládežníckej súťaže (ŠK Slovan, AS Trenčín, Spartak Trnava a DAC Dunajská Streda) a vytvoria tak dve 4-členné skupiny, z ktorých prvé dva tímy postúpia do semifinále a víťazi si to rozdajú o titul šampióna adidas Tango Challenge 2016.

Každý účastník turnaja získa pri registrácii výstroj od spoločnosti adidas - dva dresy, jedny šortky a jeden pár sálovej obuvi. Víťazi získajú okrem iného aj zájazd na jeden zo zápasov Ligy majstrov a najnovšie kopačky adidas X 16 a ACE 16. Počas turnaja sa môžeš zapojiť do súťaže zručnosti a otestovať najnovšie modely kopačiek adidas, ktoré obúvajú svetové hviezdy ako Gareth Bale a Luis Suárez.

Odporúčané
Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko 15. apríla 2024, 13:30

Ak sa chceš zúčastniť tohto jedinečného futbalového podujatia, je potrebné zaregistrovať sa na stránke www.futbox.sk alebo poslať email na adresu: [email protected] (Mená hráčov, dátum narodenia, adresa trvalého pobytu, mailový a telefonický kontakt, veľkosť obuvi a oblečenia) najneskôr do 13. júla. Po zaregistrovaní 32 tímov bude registrácia uzavretá.

Zapoj sa do futbalového turnaja adidas Tango Challenge a vyhraj zájazd na Ligu majstrov či kopačky X 16 a ACE 16
Zdroj: www.facebook.com

Program podujatia je nasledovný

08.00-09.00: Akreditácia registrovaných tímov 
09.30-13.30: Kvalifikačná časť
13.30-14.10: Obed a súťaže zručnosti
14.10-14.35: Vyraďovacia časť víťazov kvalifikačných skupín
14.30-16.30: Hlavný turnaj
17.00-18.00: Vyhlásenie výsledkov

Domov
Zdieľať
Diskusia