Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2016, 21:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dobrí chlapci z Mojej reči a Speezy predstavujú svieži letný videoklip ku skladbe Všetko OK

HUDBA MAJK SPIRIT MOJA REČ
Uložiť Uložené

Album Offline je už nejaký ten mesiac vonku, a tak je načase predstaviť aj nejaký ten videoklip.

Medzi albuami, na ktoré sme sa v aktuálnom roku tešili najviac, nemohol chýbať ani ten od handlovskej crew. Chalani z Mojej reči sa dali dohromady po viacerých sólových projektoch, avšak práve na tomto počine sme očakávali ten typický zvuk aj témy charakterizujúce dobrých chlapcov. Offline teda môžeme označiť za počin, ktorý naše očakávania naplnil, no po vizuálnej stránke až do dnešného dňa mierne zaostával. To sa však teraz mení, keďže nám dnes Supa, Delik a Jožiš predstavujú videoklip ku skladbe Všetko OK, kde sa na hosťovačke objavuje aj Majk Spirit.

Túto záležitosť už pravdepodobne väčšina z vás pozná, a tak ju nie je potrebné bližšie predstavovať. Čo sa týka vizuálu, ten je tradičnou reprezent záležitosťou, avšak s nádychom aktuálneho ročného obdobia, do ktorého určite patrí aj práve táto vec. Réžiu videoklipu si zobral na starosť šikovný Mišo Nemtuda a spolu s A-teamom sa postaral o veľmi vydarený výsledok. Veď posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia