Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2016, 13:14
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Fergie predstavuje horúci videoklip plný sexi mamičiek. Objaví sa v ňom Kim Kardashian, Ciara či Alessandra Ambrosio

HUDBA
Uložiť Uložené

Skladba nesie výstižný názov MILF Money.

Speváčku Fergie zo svetoznámej skupiny The Black Eyed Peas netreba azda nikomu predstavovať. Ako jediná žena v štvorčlennej skupine skutočne zažiarila a okrem toho má rozbehnutú aj úspešnú sólo kariéru. Zatiaľ stihla vydať jeden album plný hitov ako Big Girls Don't Cry, London Bridge či Glamorous. Ten s názvom The Dutchess uzrel svetlo sveta v roku 2006, a tak sa dalo očakávať, že chystá niečo nové.

Fergie pripravuje nový album s názvom Double Duchess a z neho je aj nový song s názvom M.I.L.F. Money. A teraz sme sa konečne dostali k pointe článku. Song sa včera dočkal sprievodného vizuálu, ktorý poteší oko nejedného muža. Veď uvidíte sami. Fergie si do videoklipu pozvala samé hviezdne krásky. Tie zaiste pritiahnu širokú verejnosť a o to predsa šlo. Objavia sa v ňom celebritné mamičky ako Kim Kardashian, Ciara, Chrissy Tiegen či Alessandra Ambrosio. Ďalej sa v ňom blysnú nádherné modelky Natasha Poly, Isabeli Fontana alebo Devon Aoki, ktoré sú už takisto hrdé mamy. Myslíme, že ďalšie slová už netreba, a tak si už pozrite sexepílom nabitý videoklip plný farieb a dajte nám vedieť, ako sa vám páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia