Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2016, 21:50
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Schovávať kokaín do ovocia sa nevypláca. V jahodovej dreni objavili 500 kilogramov

ZAUJÍMAVOSTI KOKAÍN
Uložiť Uložené

Balenie na kolumbijský spôsob.

Po českej pobočke Lidlu a jej regionálnej akcii v podobe kolumbijského týždňa so špeciálnym dôrazom na sortiment ovocia sa s Európou spája ďalší nález kokaínu, tentokrát však zásielka nestihla opustiť Kolumbiu. Protidrogová polícia zadržala počas kontroly 495 kilogramov smerujúcich na belgický trh. Hoci to nie je zďaleka prvý a ani posledný nález tejto high-end drogy, špecialitou je baliaca forma, akou sa z prístavu v Buenaventure mala zásielka prepraviť do Belgicka. 

Schovávať kokaín do ovocia sa nevypláca. V jahodovej dreni objavili 500 kilogramov
Zdroj: uk.businessinsider.com

Ako môžete vidieť na videu zachytenom telefónom jedného z policajtov, používatelia smartfónov v Južnej Amerike ešte stále neobjavili čaro natáčania v širokouhlom formáte. Pašeráci pripravili 12 z celkových 114 balíčkov jahodovej drene naozaj dôkladne, keďže ukryté hrudy drogy by ste na prvý pohľad na ešte celistvú mrazené jahody rozhodne neobjavili. Smutný deň pre kolumbijský priemysel a belgický trh s ovocím, alebo ani nie?

Domov
Zdieľať
Diskusia