Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2016, 13:53
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najškaredším psom sveta sa stal slepý kríženec s modrým okom. Jeho majiteľ sa ho ujal, keď ho odvrhla bývalá manželka

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Už 17 rokov trvajúci príbeh.

V americkej Kalifornii sa už tradične konala súťaž o najškaredšieho psa sveta a tentoraz sa podarilo triumfovať psíkovi menom SweePee Rambo. Ide o kríženca čivavy a čínskeho chocholatého psa, ktorý sa o výhru pokúšal už trikrát v minulosti, ale až teraz sa mu podarilo uspieť. SweePee Rambo, ktorý má jedno oko modré a ani na jedno zo svojich očí už nevidí, vďaka víťazstvu nielenže získal nablýskanú trofej, ale aj finančnú odmenu vo výške 1500 dolárov.

Majiteľ najškaredšieho psíka sveta Jason Wurtz sa o svojho štvornohého chlpatého kamaráta stará už 17 rokov a v rozhovore priznal, že SweePee Rambo bol pôvodne darčekom pre jeho bývalú manželku. Bohužiaľ, keď sa dvojica rozhodla požiadať o rozvod, jeho manželka sa o psíka odmietla postarať, pretože ho považovala za príliš škaredého, a tak sa ho naplno ujal Jason a odvtedy si bez neho nevie predstaviť svoj život. Napriek vysokému veku sa chlpáč môže pochváliť parádnym účesom a my veríme, že ešte zopár rokov bude robiť Jasonovi spoločnosť.  

Domov
Zdieľať
Diskusia