Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2016, 14:41
Čas čítania 0:00
Marek R.

Ozil a Pogba sa počas európskeho šampionátu spojili, aby zaplatili operácie pre 22 afrických detí

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hoci momentálne bojujú o titul majstra Európy, stihli si obaja výborní futbalisti nájsť čas aj na pomoc tým, ktorí ju potrebujú.

Aktuálne sa futbaloví fanúšikovia nenudia, keďže čoskoro nás čaká začiatok osemfinále majstrovstiev Európy a rovnako aj finále Copa América. Na prvom spomínanom turnaji patria medzi najväčších favoritov domáci Francúzi či náš súper v osemfinále z Nemecka. V ich radoch nájdeme mnoho perfektných futbalistov a dvaja z nich si popri tréningoch našli čas aj na pomoc tým, ktorí ju potrebujú.

Mesut Ozil je známy svojou empatiou a charitatívnou činnosťou a najnovšie sa k nemu pridala aj mladá hviezda Francúzska, Paul Pogba. Obaja hráči sa spojili pre dobrú vec vďaka kampani BigShoe11 a zaplatili tak operáciu pre 22 afrických detí, ktoré si ju nemohli dovoliť. Ako informoval samotný tvorca hry Nemecka a Arsenalu, operácie už majú deti za sebou, dopadli úspešne a Mesut je rád, že mal možnosť im pomôcť.

"I am happy to be a part of it. During the Euros I will pay for 11 surgeries of needy children. That’s my 11. That's my favourite team."

Domov
Zdieľať
Diskusia