Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2016, 21:04
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Ďalší globálny výpadok Facebooku je za nami. Čo spôsobilo túto katastrofu?

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

25-minútové peklo alebo zaslúžený oddych?

Vôbec nič. Pokiaľ ste začali podliehať panike a pomaly si pakovať veci a vytvárať účet na Twitteri alebo ste to riskli a písali si cez Instagram, komentáre na Facebooku či inú službu, môžete byť v pohode. Krátkodobý výpadok je už za nami, a tak opäť môžete tráviť hodiny až dni neprerušovaným písaním cez Messenger. Ak teda nenastal koniec sveta či apokalypsa, čo stálo za vzniknutým, relatívne krátkodobým výpadkom?

Momentálne snáď nikto netuší. Zvyčajne sú výpadky Facebooku, Messengeru či inej služby patriacej pod Marka Zuckerberga sprevádzané aktualizáciami niektorých súčasti sociálnej siete. Tentokrát však všetko nasvedčuje tomu, že išlo len o obyčajné zlyhanie, prípadne vnútorné zmeny, ktoré užívateľ nepostrehne. Pokiaľ nemáte čo robiť, môžete si prečítať približne 7800 komentárov panikáriacich ľudí kvôli približne 25-minútovému pozastaveniu ich sociálneho života. V porovnaní s posledným, 40-minútovým kompletným zlyhaním serverov je to však stále iba slabý odvar. 

Mapa výpadku

Ďalší globálny výpadok Facebooku je za nami. Čo spôsobilo túto katastrofu?
Zdroj: downdetector.com
Domov
Zdieľať
Diskusia