Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2016, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vtipné nepodarené zábery z prípravy jedinečnej videopozvánky na Hip Hop Žije si teraz môžeš vychutnať vo viac ako 8 minútach

HUDBA
Uložiť Uložené

SULE DSGN si pre nás pripravil nielen naozaj podarenú pozvánku, ale ešte podarenejší zostrih nepoužitých záberov.

Ako už určite všetci veľmi dobre viete, o pár dní tu máme štvrtý ročník festivalu Hip Hop Žije, ktorý sa bude konať 1. 3. júla na bratislavských Zlatých Pieskoch. Pri príležitosti konania tohto veľkého rapového sviatku na Slovensku vznikla aj naozaj jedinečná pozvánka, ktorú má na svedomí Sule Dsgn. Tá uzrela svetlo sveta už pred približne dvomi týždňami, no v prípade, že vašej pozornosti ušla, nájdete ju presne tu. Šule nám už neraz dokázal, že mu tieto vtipné a zároveň efektívne veci naozaj idú a potvrdil to aj v tomto prípade. Vo videopozvánke sa objavila podstatná časť našej milovanej rapovej scény, čo je opäť tak trochu unikát, avšak aby toho nebolo málo, dnes sme sa dočkali aj nezverejnených záberov, ktoré určite pobavia.

Šule zapol nahrávanie tesne pred tým, ako si interpreti vzali kameru do rúk, a tak máme možnosť počuť aj vidieť celý proces vzniku vrátane nepodarených ostrých záberov, ktoré sa museli opakovať. Teraz si ich môžete vychutnať vo viac ako osem minútach a nezabudnite si zároveň zabezpečiť svoj lístok ešte v predpredaji, a to buď v sieti ticketportal, prípadne zvýhodnené balíčky na rukahore.sk.

Vtipné nepodarené zábery z prípravy jedinečnej videopozvánky na Hip Hop Žije si teraz môžeš vychutnať vo viac ako 8 minútach
Domov
Zdieľať
Diskusia