Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2016, 20:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majself a Kali prichystali skladbu pre všetkých nešťastne zamilovaných, ktorá teraz dostáva aj videoklip

HUDBA KALI MAJSELF
Uložiť Uložené

Vec Schody do neba pochádza z albumu Neptun, ktorý vydal Majself len prednedávnom.

Ak sa zaujímaš o dianie na slovenskej rapovej scéne, tak ti určite neušlo, že prednedávnom uzrel svetlo sveta počin z dielne Majselfa, ktorému na celom albume sekunduje producent Grizzly. Chalani už majú za sebou podobnú albumovú spoluprácu, ktorá sa tešila úspechu, a tak sa rozhodli v tejto zostave nahrať dosku Neptun. Tá sa do predaja dostala len prednedávnom a postupne sa dostáva aj na oficiálny youtube kanál, a tak je možné, že ste ho ešte nemali možnosť počuť celý. Okrem Separa, Paulieho Garanda či Boy Wondera nájdeme na albume aj vec s názvom Schody do neba, kde sa na hosťovačke objavuje Kali.

A práve táto skladba venovaná všetkým neštastne zamilovaným jedincov, v ktorej sa možno nájdeš aj ty, dnes dostáva aj oficiálny videoklip. Už tradične sa o jeho tvorbu postarali chalani z Moovi, ktorí s Majselfom spolupracujú dlhodobo. Hudobná produkcia je pochopiteľne prácou Grizzlyho a vy teraz môžete hodnotiť výsledok. Zároveň snáď môžeme prezradiť, že sa chystajú aj ďalšie videoklipy, ale o tom sa všetko včas dozviete.

Domov
Zdieľať
Diskusia