Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2016, 13:42
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Mass Effect: Andromeda v ďalších záberoch naznačuje, že príbeh bude nadväzovať na pôvodnú trilógiu

TECH E3
Uložiť Uložené

Tešíte sa na začiatok roka 2017?

Konferencia E3 je pre hráčov počítačových hier doslova sviatkom a aj my v redakcii týmto podujatím žijeme naplno, a preto vám budeme pravidelne prinášať tie najnovšie informácie z významnej akcie. Včera sa ku slovu dostalo Electronic Arts a postupne odhaľovalo detaily ku svojim očakávaným releasom. Po FIFE 17 s jej príbehovým režimom a Battlefield 1 nám herný gigant poskytol, alebo v tomto prípade skôr neposkytol, informácie k ich ďalšej očakávanej pecke Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda v ďalších záberoch naznačuje, že príbeh bude nadväzovať na pôvodnú trilógiu
Zdroj: ign.com

Očakávané pokračovanie by podľa všetkého malo nadväzovať na pôvodnú úspešnú trilógiu a fanúšikovia sú iste netrpezliví a plní očakávania. Preto sa predpokladalo, že EA príde na konferenciu s nejakým podstatnejším infom, ktoré nám objasní niektoré otázniky spojené s vydaním hry, no dočkali sme sa (iba) dvojminútového traileru. A to nie je po prvýkrát, čo sú vývojari skúpi na slovo - minulý rok sme sa dočkali tak akurát zverejneniu názvu a na zábery ešte chudobnejšieho videa. V Electronic Arts si zrejme osvojili postup typický, napríklad, pre Bethesdu, ktorá informácie o Fallout 4 vypustila info o hre iba niečo vyše pol roka pred jej samotným vydaním, no napriek tomu s ňou zaznamenala veľký úspech.

Odporúčané
10 graficky najpremakanejších a najoriginálnejších hier z E3, ktoré budú bojovať o titul hra roka 10 graficky najpremakanejších a najoriginálnejších hier z E3, ktoré budú bojovať o titul hra roka 16. júna 2021, 13:39

Tvorcovia nového Mass Effectu sa nechali počuť, že Andromeda bude bežať na FrostByte engine a dočkáme sa nových postáv, ešte väčšieho herného sveta, väčšej slobody a nebezpečnejších hrozieb. Už len dúfať, že EA tají informácie zámerne a nie preto, že sa trápia s nejakým problémom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia