Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2016, 23:42
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nádherne vyzerajúci Battlefield 1 z prvej svetovej vojny sa pripomína v traileri s kolosálnou deštrukciou

TECH
Uložiť Uložené

EA začalo veľkolepú hernú výstavu zvanú E3. Najvčším lákadlom bol Battlefield 1.

Asi nikoho neurazíme, keď povieme, že EA sa prekonalo a dodalo ešte nudnejšiu pressku než minulý rok. E3 2016 veru nezačalo veľkolepo. Titanfall neohúril, aj keď vyzerá veľmi sľubne, niektorí z nás sú už proste tých futuristických strieľačiek znechutení. Športy tiež nie sú pre každého a keď už svitalo na krásny trailer z nového Mass Effect Andromeda, dostali sme behind the scenes a EA tak opať potvrdilo, že v nasieraní hráčov nehodlá prestať ani v najkrajší hráčsky deň roka, kedy si ich má naopak udobrovať. Celé to teda zachraňoval Battlefield 1. Nič lepšie EA neponúklo, no ruku na srdce, od nich nikto na E3 veľa nečaká. 

Súhrnný článok o hrateľnosti, novinkách v sérii a celkovo hre ako takej pre vás ešte len pripravujeme, no ochudiť vás o nádherný trailer zobrazujíci bojisko prvej svetovej vojny v alternatívnej minulosti by sme asi nemohli. Trailer nižšie ponúka všetko od dynamickej akcie, po nádych silnej príbehovej linky, úžasné zábery na fyzické súboje vojakov a v neposlednom rade obrovské stroje a veľkolepú deštrukciu azda všetkého, na čo siahla ľudská ruka. Nebudeme vás zdržiavať, viac informácií vrátane hodinového gameplayu vám prinesieme zajtra, takže hor sa do videa. 

Sčasti nám to konečne prinesie nový diel zo série Battlefield s prostým názvom Battlefield 1. Vzhľadom na číslicu jedna je už viacerým jasné, že v rámci série pôjde o najväčší skok do minulosti. Konkrétne hovoríme o prvej svetovej vojne. Tvorcovia sa dušujú, že chcú priniesť starým, ale i novým hráčom nezabudnuteľný zážitok. Vojnové hry boli miestami aj skvelým učiteľom dejepisu, no a ani na to nechcú v DICE zabudnúť. Delostrelectvo, bitky na mori či vo vzduchu, ako i samotná stratégia a štýl boja, to všetko prešlo počas prvej svetovej výrazným progresom. Prvá svetová komerčné médium veľmi nezasiahla, rovnako ako hry samotné. Tešiť sa môžeme na skutočne neopozerané a originálne spracovanie. Hra vyjde 21. októbra na PC, Xbox One a PS4, plus pre EA Access a Origin Access hráčov už 18. októbra.

Späť
Zdieľať
Diskusia