Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2016, 16:06
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Tmavomodrý iPhone? Apple vraj plánuje vymeniť šedé prevedenie iOS smartfónu za novú farbu

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Zmena by mohla nastať pri netrpezlivo očakávanom iPhone 7.

Každý úspešný výrobca z času na čas buď vylepšuje alebo rovno obmieňa farebné prevedenia jeho mobilných zariadení, čím sa vo väčšine prípadov snaží vdýchnuť do novej generácie trošku života. Veľa potenciálnych zákazníkov to totiž vníma ako dobre viditeľnú zmenu a preto je potom na daný model upriamená badateľne väčšia pozornosť, vďaka ktorej rastú predaje. A o niečo také sa podľa posledných únikov tento rok pokúsi aj Apple. Keďže si musí dať gigant pri sedmičke obzvlášť záležať, jednou z očakávaných zmien by mala byť zmena šedého prevedenia na tmavomodré. Tvrdí to navyše renomovaný japonský web Mac Otakara, ktorý sa už párkrát trafil, takže môžeme tejto zaujímavej špekulácii o iPhone 7 veriť trošku viac, ako niektorým predchádzajúcim. Informácie mal získať od bližšie nešpecifikovaného dodávateľa amerického výrobcu.

Farba Space Grey prišla s iPhone 5s ešte v roku 2013, kedy zároveň rozšírila striebornú a zlatú ponuku high-end modelu. Plastový iPhone 5c mal síce tiež modré prevedenie, no išlo o trošku bledší odtieň, ako ten na obrázku nižšie.

Tmavomodrý iPhone? Apple vraj plánuje vymeniť šedé prevedenie iOS smartfónu za novú farbu
Zdroj: www.macotakara.jp
Domov
Zdieľať
Diskusia