Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2016, 9:07
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Pusha T a Jay Z nahliadli späť do ich dílerskej minulosti na novom spoločnom tracku Drug Dealers Anonymous

HUDBA JAY-Z
Uložiť Uložené

Vydarená rapová skladba predstavuje prvý singel z albumu King Push.

Akurát včera sme napísali článok o Pusha T-ho 10 najlepších skladbách, no vďaka výbornému načasovaniu sa Push z našeho webu nevytratí ani dnes. Polovička dua Clipse má totiž pre nás nový track, ktorý je vedúcim a zároveň prvým singlom z očakávaného albumu King PushJeho vydanie ohlásil pár hodín vopred, pričom takisto prezradil hosťujúceho interpreta, ktorým nie je nik iný než žijúca legenda Jay Z. Keďže to vyzerá tak, že Hova sa po približne dvoch rokoch prebral z rapového spánku, všetci boli zvedaví, ako bude znieť skladba s tak výpovedným názvom ako Drug Dealers Anonymous. 

Ako King Push, tak aj Jay Z sú známi tým, že v minulosti predávali drogy. Pomocou svojich riadkov na tejto skladbe si tak zaspomínali na tieto časy. Obaja dodali po jednej dlhej slohe, ktoré sprevádza beat od DJ Dahiho a približne v strede vysamplovaná americká televízna celebrita Tomi Lahren. Tá dávnejšie kritizovala Beyoncé kvôli jej vystúpeniu počas polčasu Super Bowlu. Hova využil jej slová na to, aby poslucháčom bolo jasné, kto sa čoskoro zmocní mikrofónu. Drug Dealers Anonymous sa môže pochváliť výbornými barmi na oboch stranách, no Jiggove ovládli internet. 46-ročný raper totiž spomenul napríklad Uber a autonomné riadenie či hit internetu Daaaaaaaamn Daniel. Kolaboráciu, ktorá poteší každého fanúšika hip-hopu, si vypočuj nižšie. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia