Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2016, 14:23
Čas čítania 0:00
tomky

Najlepšie videá z Counter-Strike: Global Offensive, ktoré ťa vtiahnu priamo do hry

TECH
Uložiť Uložené

Vychutnajte si tie najlepšie videá a fragmovies z populárnej hry.

Niekoľko týždňov dozadu sme vám priniesli článok o najlepších fragmovies z hry Counter-Strike 1.6, ktorý zaznamenal nemalý úspech. U mnohých sa prejavila nostalgia a spomienky na staré dobré časy najpopulárnejšieho FPS e-sportu.  Dnes sa  však prenesieme do súčasnosti, keď je Counter-Strike opäť na vzostupe a ukážeme si tie najlepšie movies z verzie hry Global Offensive. Nepozrieme si však len fragmovies, ale aj rôzne dych berúce edity či zostrihy z turnajov. Samozrejme, zoznam je výber redakcie a nie je v ľudských silách vidieť všetky videá populárnej hry. Preto budeme radi, keď sa v komentároch podelíte o videá, čo práve vás, slušne povedané, posadili na zadok.

Simple Unchained

Simple je mnohými milovaný a nenávidený hráč z Ukrajiny. Nenávidený kvôli toxicite, ktorú zatiaľ priniesol do každého tímu, kde pôsobil (potom ako opustil tím Flipsid3, hráči usporiadali párty) a milovaní za to, že to je bezpochyby jeden z najlepších hráčov sveta.  Či už má v ruke AWP alebo AK, viete, že sa ho musíte báť. Nasledujúce 11-minútové video vám ukáže, prečo. Ostáva nám už len dúfať, že Simple dospeje, pridá sa do T1 tímu a ponúkne materiál na desiatky podobných fragmovies.

Counter-Strike: Passion

Pokiaľ niečo naozaj nemilujete, nemá zmysel to robiť, keďže vás to po čase prejde. Platí to v reálnom živote, aj pri elektronickom športe. Na to, aby sa z niekoho stal profesionálny hráč Counter-Strike, musí obetovať mnoho, avšak ten výsledok za to stojí. Mix motivačného príhovoru a záberov profíkov vám vyvolá zimomravky na chrbte a možno aj namotivuje, aby ste do toho, čo vás baví, dali naozaj všetko, čo v sebe máte.

 

I don't want You to be alone, but I'm already starting to disappear, can You hear me?

V nasledujúcom videu si trochu uletíme do inej dimenzie a pozrieme si skvelý edit od Poliaka vystupujúceho pod prezývkou Melodic. Hudba od BLVCK, temné prostredie, výstrely synchronizované s údermi beatu a zábery z máp Inferno, Cache a Cobble nám ukážu, čo sa dá vyrobiť z obyčajnej hry za pomoci pár efektov.  Momentálne iba 5 000 videní, avšak toto video si ich zaslúži niekoľkonásobne viac.

HOMAGE

Po psychadelickom tripe z predošlého videa sa vrátime späť ku koreňom a dáme si klasické fragmovie umiestnené do hudby od Marilyna Mansona. Skvelé časovanie a zábery z americkej FACEIT Pro League zaujmú aj tých, čo nie sú fanúšikmi videohier. Quadkill so Scoutom360 noscope od hráča  menom Roca je iba čerešnička na torte.

 

NiP at DreamHack Valencia

Staré dobré časy, keď boli Ninjas in Pyjamas najlepším tímom sveta sú preč, avšak posledné výsledky na turnajoch ukazujú, že stále majú čo ponúknuť. Tu si však zaspomíname na rok 2012, keď zvíťazili na turnaji DreamHack v španielskej Valencii ešte v pôvodnej zostave s Fifflarenom nad francúzskymi VeryGames. Aj keď NiP majú vďaka obrovskej fanúšikovskej základni stovky videí, musíte uznať, že práve to nižšie má niečo do seba.   

ESL One Cologne 2015 – Official Aftermovie

 

Práve vďaka rastúcej kvalite a popularite hry sa stal turnaj ESL One v Kolíne legendárnym. Návštevnosť aj sledovanosť prekonala všetky očakávaniadiváci mohli vidieť počas niekoľkých  dní skvelý Counter-Strike zakončený jednoznačnou výhrou Fnatic. Aj keď v tomto aftermovie nie je až toľko záberov z hry, môžete si vychutnať atmosféru pripomínajúcu zápasy v hociktorom profesionálnom športe.

 

Clockwork 4

Hovorí sa to najlepšie na koniec a tu to jednoznačne platí. NikyyHD je animátorka venujúca sa tvoreniu videí zameraných na FPS videohry. V jej poslednom diele si zobrala na mušku práve Counter-Strike: Global Offensive a vytvorila niečo, čo tu ešte nebolo. Animácie na úrovni profesionálneho filmového štúdia, hudba presne pasujúca do videa a fragy tých najlepších hráčov. Tu sú naozaj všetky slová zbytočné. Veď posúďte sami.

Páčil sa vám náš výber? Aké videá by ste pridali? Prípadne sa pochváľte svojimi výtvormi a my ich možno uverejníme.

Domov
Zdieľať
Diskusia