Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2016, 21:02
Čas čítania 0:00
Jakub P.

DMX pracuje na novom albume, s ktorým pomáhajú aj Dr. Dre a Kanye. Podarí sa mu úspešný comeback?

HUDBA DMX KANYE WEST RAP
Uložiť Uložené

Vo svojom živote si DMX prešiel azda všetkým, no problémy sa pokúsi nechať v minulosti a aktuálne dáva dokopy album s asistenciou od Dreho aj Yeezyho.

Posledné roky neboli pre niekedy ospevovaného DMX-a vôbec jednoduché. Musel si prejsť problémami rôzneho druhu, za ktoré si často mohol aj sám, no je možné, že ich aspoň sčasti dokázal nechať v minulosti a posunúť sa ďalej. Jeho dlhoročný priateľ a spolupracovník z hudobného priemyslu producent Swizz Beatz totiž na Instagrame odhalil nové správy o Dark Manovom pripravovanom albume. Tie sú vskutku zaujímavé, keďže oznamujú dve veľmi prominentné mená, ktoré na onej doskou asistujú pravdepodobne formou produkcií alebo featuringov. 

Ide, samozrejme, o Kanyeho Westa a Dr. Dreho (s Dark Manom kolaborovali obaja už predtým), na ktorých príspevky DMX a Swizz Beatz čakajú, aby mohli jednotlivé songy a následne i celý projekt uzavrieť a posunúť do ďalšieho štádia. Hoci zatiaľ viac nevieme, už teraz nie sme istotne jediní, čo sa zamýšľajú nad tým, či sa X-ovi jeho comeback podarí. Mimochodom, len taká malá pikoška, Yeezy na Drakeových VIEWS spoluprodukoval song U With Me?, ktorý otvára práve vysamplovaný DMX. O ďalších detailoch budeme určite informovať. 



Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia