Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. októbra 2014, 21:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Robert Downey Jr. potvrdil Iron Mana 4!

FILMY A SERIÁLY AVENGERS MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dlhé mesiace sa špekulovalo o možnom štvrtom Iron Manovi. Až dnes Robert Downey Jr. v show Ellen Degeneres potvrdil, že je v príprave.

Dámy a páni, jedna z najočakávanejších správ roka je konečne tu. Robert Downey Jr. potvrdil prípravy na štvrtého Iron Mana. Najprv sa hovorilo, že už o železného muža nemá záujem (k tomu dopomohlo aj jeho zranenie počas natáčania tretej časti), neskôr prišli na rad reči, že Marvel bude pripravovať nových hrdinov. Downey bol proste extrémne drahý a taktiež vôbec nechcel točiť. Prišiel ale úspech Guardians of the Galaxy a samozrejme aj Captaina America 2 a Downeymu docvaklo, že nejaký ten rok budú filmy od Marvelu na úplnom vrchole. Okrem Avengers 2 a 3 však nemal zmluvu na žiaden iný film. Po pár mesiacoch prehovoril (ak ste čítali medzi riadkami), že ak Marvel pripraví dostatočne lukratívnu zmluvu, Downey kývne hlavou. Pred pár dňami zase žartoval, že IM 4 natočí, ak ho bude režírovať Mel Gibson (alebo žeby nežartoval?). Dnes však vďaka show Ellen DeGeneres vieme, že Iron Man 4 istotne bude! A tvrdí to sám predstaviteľ hlavnej roly. 

Hoci posledný diel sklamal mnohých fanúšikov a takisto zosmiešnil Mandarina, osobne si želám vidieť štvrtú časť. Milujem tú postavu a taktiež Downeyho prevedenie. Ak sledujete marvelácke One-shoty, viete, že skutočný Mandarin tam niekde vonku je a pravdepodobne to bude práve on, kto Iron Manovi definitívne šliapne na krk. Aj keď samotný charakter Tonyho už prešiel všetkými možnými zmenami, priestor pre ešte jeden standalone film by sa určite našiel. Isté je, že štvrtú časť neuvidíme skôr než prídu druhí Avengeri, ktorí slávu týchto komiksových hrdinov ešte viac zvýšia. Otázkou tak zostáva, pokorí Downey a jeho Tony Stark dve miliardy? 


Správu sme medzi prvými na Slovensku aj Čechách priniesli na Filmkulte, kde Iron Mana a Avengers
celkovo budeme sledovať aj naďalej. 

Domov
Zdieľať
Diskusia