Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2014, 15:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Cristiano Ronaldo sa zahral na boxera a natiahol Godínovi dvakrát na tvár

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Včerajšiu odvetu Španielskeho Superpohára ovládlo Atlético Madrid a odnáša si tak cennú trofej. Že to ale nebola ľahký výhra, vie najmä Diego Godín, ktorému Cristiano Ronaldo párkrát natiahol päsťami na tvár.

Cristiano Ronaldo sa zahral na boxera a natiahol Godínovi dvakrát na tvár

Včerajšiu odvetu Španielskeho Superpohára ovládlo Atlético Madrid a odnáša si tak cennú trofej. Rozhodujúci gól strelil Mandžukić už v druhej minúte. Že to ale nebola ľahká výhra, vie najmä Diego Godín, ktorému Cristiano Ronaldo párkrát natiahol päsťami na tvár. Nanešťastie som videl len druhý polčas, ktorý ovládli Atléti a Real si ani neškrtol. V tom prvom to však údajne bolo naopak. Od minulého roka, ak nie skôr, sú už madridské derby dosť ostré. Povedal by som, že tvrdšie než El Clásicá (samozrejme len od doby, odkedy je na lavičke Ancelotti, s Mourinhom to bol iný cirkus). To sa potvrdilo aj včera, keď sme od oboch mužstiev videli nešportové správanie, nemiestne fauly a aj jednu červenú kartu (Modrić).

Najhoršie ale obišiel Diego Godín, ktorý obdržal od frustrovaného Cristiana Ronalda peknú spŕšku faciek a pästí. Godín si najlepšieho hráča planéty síce pridržiaval, ale takéto súboje sú už v každom zápase úplne bežné. A keďže som fanúšik Barcy (duh), nedá mi nepodotknúť otázku, aký trest asi dostane CR7 za toto, keď Suárez dostal 4 mesiace bez futbalu za kusanec. FIFA je ale úplne mimo, takže buď nepríde trest žiaden, alebo Ronalda odsúdia na doživotie. Sledovali ste včerajší zápas? Ako sa vám páčil výkon Jamésa či Griezmanna? Podotýkam, že dnešným dňom sa začína aj španielska La Liga, ktorú môžete sledovať na stanici Sport1 a Sport2 HD.

Domov
Zdieľať
Diskusia