Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2014, 13:40
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Geniálny Fincher s novým trailerom pre Gone Girl s Affleckom

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK DRÁMA GONE GIRL
Uložiť Uložené

Kto nepozná režiséra Davida Finchera, ten je vo filmovom svete prakticky holub. Fincher vás jednoducho poškvrní a ovplyvní, a inak by to nemalo byť ani v jeho novej dráme Gone Girl s Benom Affleckom.

Geniálny Fincher s novým trailerom pre Gone Girl s Affleckom

David Fincher pripravuje nový film. BOOOM. Čo viac potrebujete? Divák, ktorý má jeho filmografiu naštudovanú, skutočne vôbec nič. Jeden z najtalentovanejších režisérov súčasnosti proste nevie natočiť zlý, ani slabý film. Doslova. Spomeňme len Seven, film s Hulkom Edwardom Nortonom a Bradom Pittom, o ktorom by som nemal hovoriť, The Game, Zodiac a tak ďalej a tak ďalej. Každý jeho snímok je niečím výnimočný a má svoje vlastné črty, typické pre tohto režiséra. Už 9. októbra sa do kín dostane jeho najnovší počin Gone Girl, natočený podľa bestselleru od Gillian Flynn. 

Film rozpráva príbeh o manželskej dvojici Nicka (Ben Affleck) a Amy (Rosamund Pike), ktorých navonok harmonické spolužitie naruší záhadné zmiznutie Amy práve na ich 5. výročie manželstva a následné obvinenie Nicka z jej vraždy. Ten, samozrejme, prehlasuje, že nič nespáchal, rodinní priatelia a manželkin denník však tvrdia pravý opak. Bude zaujímavé sledovať všetky zvraty (tých sa rozhodne dočkáme). 

Jediné pochyby tvorí herecké obsadenie. Na jeden strane neoprávnené kritizovanie Bena Afflecka, no na druhej krútenie hlavami pri angažovaní Tylera Perryho či nejasným obsadením Neila Patricka Harrisa v dráme. Fincher nám to ale všetko vynahradí pohľadom na Emily Ratajkowski. Z traileru je jasné, že sa dočkáme typických silných scén, hlbokej atmosféry a dúfame, že teda nesklamú ani herecké výkony. Gone Girl má potenciál stať sa ďalším perfektným snímkom Davida Finchera. Podarí sa mu to?

Geniálny Fincher s novým trailerom pre Gone Girl s Affleckom

Geniálny Fincher s novým trailerom pre Gone Girl s Affleckom
Domov
Zdieľať
Diskusia