Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2014, 19:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Blbý a Blbší 2 ukazujú svoju bláznivosť v novom traileri!

FILMY A SERIÁLY BLBÝ A BLBŠÍ JIM CARREY
Uložiť Uložené

Nie je to tak dávno, čo nám Jim Carrey a Jeff Daniels predviedli skvelý prvý trailer pre Blbý a blbší 2 a už tu máme ďalší. Pár nových záberov ukazuje bláznivú jazdu dvoch kamarátov.

Blbý a Blbší 2 ukazujú svoju bláznivosť v novom traileri!

Po prvom traileri to už vyzeralo, že autori stavili na istotu a rozhodli sa nám ukázať najlepšie zábery hneď na úvod. Tie dnešné však toto tvrdenie vyvracajú, keďže sme sa dočkali perfektného traileru s kopou bláznivých momentov! Teda jedine vtedy, ak vás Jim Carrey a Jeff Daniels ako Blbý a blbší bavili už pri jednotke. Dvojka bude rozhodne stavať na podobnom humore a ústredná dvojica si to náramne vychutnáva. Pre vaše dobro vám ale radím, po tomto traileri sa tým ďalším vyhnite, nech si tie výbuchy smiechu necháte aj na kino. Viac infa a pár ďalších obrázkov nájdete tu. Premiéra na slovensku už 4. decembra.

Skôr ako na webe sme traileri a ďalšie informácie mali na našom Filmkulte! Ak chceš byť ešte viac fresh a zbehlejší vo filmovom svete, lajkni a sleduj nás!



Blbý a Blbší 2 ukazujú svoju bláznivosť v novom traileri!

Domov
Zdieľať
Diskusia