Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2014, 21:36
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Expendables 3 majú vonku úžasný krátky trailer s Eminemom v pozadí!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Partia okolo Sylvestera Stallonea sa v tretích Expendables stále odmieta ukázať. Buď film nevyzerá tak, ako by si želali alebo nás chcú uchvátiť na poslednú chvíľu. O druhej možnosti svedčí aj dnešný krátky trailer s úžasnými zábermi.

Partia okolo Sylvestera Stallonea sa v tretích Expendables stále odmieta ukázať. Buď film nevyzerá tak, ako by si želali alebo nás chcú uchvátiť na poslednú chvíľu. O druhej možnosti svedčí aj dnešný krátky trailer s úžasnými zábermi. Aspoň že plagáty a fotky z natáčania nám dodali istú dávku satisfakcie. V Expendables 3 sa môžeme tešiť na novú krv, ktorá by mala dodať šťavu starej partii, rovnako ako sa dočkáme akčného filmu plného žoldnierov v 21. storočí. Finálne obsadenie činí mená ako: Sylvester Stallone, Jason Statham, Harrison Ford, Mel Gibson, Dolph Lundgren, Jet Li, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Arnold Schwarzenegger, Ronda Rousey, Randy Couture, Terry Crews, Glen Powell, Victor Ortiz, Kelsey Grammer, Robert Davi, Sarai Givaty a Kellan Lutz. Viac informácií v našom preview tu. Premiéry sa dočkáme už 14. augusta.

Domov
Zdieľať
Diskusia