Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2013, 12:34
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Predstavujeme Expendables III, ktorí v traileri ukazujú svoju silu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po dlhom čakaní a fotkách z natáčania nám Sly konečne ukazuje prvé zábery z Expendables III. Funguje to akčnej kôpke veteránov aj v tretej časti?

Predstavujeme Expendables III, ktorí v traileri ukazujú svoju silu

Existuje snáď očakávanejší akčný film (ktorý sa neberie vážne, ale vlastne jbt, tento film bude opäť legendary), ktorý sa objaví v roku 2013, než je Expendables III? Podľa môjho skromného uváženia rozhodne nie! Veď, ukážme si obsadenie: Sylvester Stallone, Jason Statham, Harrison Ford, Mel Gibson, Dolph Lundgren, Jet Li, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Arnold Schwarzenegger, Ronda Rousey, Randy Couture, Terry Crews, Glen Powell, Victor Ortiz, Kelsey Grammer, Robert Davi, Sarai Givaty a Kellan Lutz. To ale účasť odmietli alebo sa do filmu nezmestili také pálky ako Donnie Yen (Yip Man), Iko Uwais z perfektného The Raid, Lucy Lawless alias Xena, Sean Connery, problémový Nicolas Cage, Bruce Willis (žiadal príliš veľké lóve a tak ho nahradil Ford) a v neposlednom rade legendárny a úžasný Clint Eastwood (neúčasť tohto pána zamrzí asi najviac). Otázna je stále účasť Mickeyho Rourka. Tak našu crew by sme mali, o čom teda tretia časť bude?

* Trailer síce neukazuje nič, aj tak pôsobí vynikajúco, aspoň pre mňa. Tento film proste nemôžeme minúť.

Príbeh sa bude točiť okolo záporáka Conrad Stonebanks (Mel Gibson), ktorý kesysi s Barneym Rossom (Sly) založil Expendables, avšak si neskôr začal privyrábať obchodom zo zbraňami a tak ho Barney musel odstrániť. Stonebanks však svoju smrť len nafingoval a rozhodol sa konečne vykonať svoju pomstu. 

Sly dodržal sľub a tím omladil hneď 4 nováčikmi (Glen Powell, Victor Ortiz, Ronda Rousey a Kellan Lutz), avšak človek by veril a dúfal, že Sly predá žezlo generácii oveľa známejších a lepších hecov, ktorých si súčasné publikum už dávno obľúbilo (osobne, chýbajú Dwayne Johnson a Vin Diesel asi najviac).
Storyline nie je vôbec originálna, to ale od série Expendables nikto dúfam nečaká, scenár ale písal Sly spoločne s Creightonom Rothenbergerom a Katrin Benedikt, tak dúfajme, že sa dočkáme šťavnatých dialógov.


Určite ale zamrzí fakt, že napr. taký Jason Statham, Jet Li či Arnie sa nevrátia vo väčších rolách, ale len v merítku malom. Môže za to buď scenár alebo povinnosti pri natáčaní iných filmov. SPOILER V prípade, že sa stále chcete nechať v kine prekvapiť, máte šancu preskočiť na nasledujúci odsek. Malú rolu dostane zrejme aj Terry Crews, ktorý podľa fotiek z natáčania dostane ťažkú ranu do oblasti hrudníka a podľa všetkého by sa z toho nemal dostať. Obsadenie Snipesa sa teda javí ako celkom logické, keďže „Blade“ by hral už v Expendables I, keby sa nedostal do basy kvôli daňovým únikom SPOILER.

Predstavujeme Expendables III, ktorí v traileri ukazujú svoju silu


Tento rok nemusel byť Paul Walker najznámejším hercom, ktorý nás opustil. Pri natáčaní jednej z nebezpečných akčných scén sa Jason Statham rozhodol nepoužiť kaskadéra, čo je o ňom široko-ďaleko známe, avšak niečo sa pokazilo a len pomoc zvonku zabránila Stathamovi utopiť sa. 

O réžiu sa postará Patrich Hughes, čiže tu môžeme opäť rátať s veľkým Rambovým vplyvom pri natáčaní. Premiéra je stanovená na 14. augusta 2014. Tak čo, tešíte sa na zrejme poslednú jazdu našich milovaných hrdinov? Pre fotky z natáčania klikajte sem.

Predstavujeme Expendables III, ktorí v traileri ukazujú svoju silu

Domov
Zdieľať
Diskusia