Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2013 o 16:32
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ancelotti novým trénerom Realu Madrid

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dnes sme sa konečne dozvedeli meno nového trénera Realu Madrid. Bude ním Carlo Ancelotti. Ako dlho bude koučovať a aké posily k Los Blancos privedie?

Ancelotti novým trénerom Realu Madrid

Florentino Pérez, riaditeľ Bieleho baletu, dnes potvrdil správu o vymenovaní nového trénera pre Real Madrid na nasledujúce tri sezóny. Bude ním Carlo Ancelotti, dnes už bývalý tréner P$G, ktorého vo francúzskom tíme nahradí Laurent Blanc. Prvou posilou by sa mal stať mladík Isco z Málagy, prestup by sa mal uskutočniť v najbližších dňoch, ako to je s Baleom, stále presne nevieme. Zaujímavé je, že Isco sa pred 4 rokmi prehlásil za antimadridistu.

Rovnako bola oznámená aj snaha udržať Ronalda v tíme dlhšie, ako do roku 2015, kedy mu končí zmluva. Uvidíme, či sa predsa len Manchesteru United nepodarí nejako Ronalda stiahnuť späť „domov", aj keď sa so staronovou posilou môžu fanúšikovia Red Devils asi nadobro rozlúčiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia