Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 23. októbra 2024 o 11:20
Čas čítania 0:54
Karolína Uličná

K Diddyho kauze storočia sa vyjadrili jeho deti: „Uplynulý mesiac zničil našu rodinu,“ odkazujú

ZAUJÍMAVOSTI DETI DIDDY SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Sean Diddy Combs má 7 detí. Tie toho už majú dosť a verejnosti posielajú jasný odkaz.

Quincy Brown je synom obvineného Seana Diddyho Combsa. Nedávno jeho 33-ročný syn zverejnil rodinnú fotku, kde si zastal otca. Fotkou na Instagrame mu chcel vyjadriť podporu a to, že celá rodina za ním stojí.

„Uplynulý mesiac zničil našu rodinu. Mnohí odsúdili jeho aj nás na základe obvinení, konšpiračných teórií a falošných príbehov, ktoré sa na sociálnych sieťach zvrhli do absurdity. Stojíme jednotne a podporujeme ťa na každom kroku. Držíme sa pravdy, pretože vieme, že zvíťazí a nič nezlomí silu našej rodiny. Chýbaš nám a milujeme ťa, oci,“ píše Quincy v popise.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Quincy (@quincy)

Quincy Brown však nie je Diddyho biologický syn. S jeho vtedajšou partnerkou Kim Porter si ho adoptovali, keď mal tri roky. Americká modelka a herečka Kim zomrela v roku 2018 na zápal pľúc. New York Post informoval, že na internete začali, po odhalení Diddyho káuz, kolovať rôzne konšpiračné teórie o jej smrti, voči ktorým sa tiež ohradili.

„Sme hlboko zarmútení, že svet urobil z tejto najtragickejšej udalosti nášho života divadlo. Našu matku by sme si mali pripomínať ako krásnu, silnú, láskavú a milujúcu ženu, akou bola. Jej pamiatka by nemala byť poškvrnená strašnými konšpiračnými teóriami,“ napísali deti.

Odporúčané
Odborníci odhalia skryté problémy detského zraku. Štartuje 8. ročník programu „Zdravé oči už v škôlke“ Odborníci odhalia skryté problémy detského zraku. Štartuje 8. ročník programu „Zdravé oči už v škôlke“ 21. októbra 2024 o 16:00

Combs má dokopy 7 detí – troch synov Quincyho, Justina a Christiana a štyri dcéry Chance, dvojičky D'Lila a Jessie a najmladšiu Love, ktorá v decembri oslávi 2 roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia