Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal Paris.
dnes 24. októbra 2024 o 16:00
Čas čítania 1:08
Sponzorovaný obsah

„Začalo sa to rozchodom, terapeutka ma naviedla na správnu cestu.“ Dominika Bánzska o self love a ezoterike (MAKE-UP & GOSSIP)

OSOBNOSTI MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

V najnovšej epizóde sa dozvieš, prečo pije Dominika ceremoniálne kakao a kto na Instagrame je pre ňu vzorom.

Nový diel Make-Up & Gossip je tu. Do kresla šou si tentokrát sadla 23-ročná influencerka Dominika Bánszka, ktorá na svojich sociálnych sieťach rieši témy ako self love, cestovanie a módu. V tejto epizóde ti Dominika ukáže, ako si nalíčiť „sebaláskavý“ make-up.

Ešte pred líčením Dominika prezradila, že medzi jej must-have produkty patrí dračia krv (kvapky), sérum na mihalnice a čistič na štetce. Dominika vysvetlila, že pri líčení začína obočím, ktoré si zvýrazní hnedou kefkou. Následne prejde na ľahký make-up a korektor, ktorý si nanesie na tvár štetcom a zafixuje púdrom. Linda zvolila L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum – ten pleť zjednotí a dodá jej hydratáciu.

Ďalším krokom k „sebaláskavému“ make-upu je bronzer. Ten použi na zvýraznenie lícnych kostí a ako očný tieň, ktorý nanesieš na očné viečka. Na rozjasnenie očí použi jemne zlatý tieň a aplikuj ho do kútikov očí. Potom prejdi na hnedú ceruzku, s ktorou si nakresli jemnú linku – malým štetčekom vytvoríš ostrý koniec. Na pery nanes kontúrku v nude farbe a jemne si s ňou opticky zväčši pery. Look zakončí špirálou, Linda použila L’Oréal Paris Lash Paradise, ktorá dodá tvojim mihalniciam maximálny objem.

Riasenka L'Oréal Paris Lash Paradise

Počas líčenia sa Dominika zdôverila o tom, ako jej rozchod s bývalým priateľom naštartoval cestu, na ktorej sa naučila mať rada samú seba. Vysvetlila, že ju vždy fascinovali ezoterické témy a alternatívny životný štýl, vďaka ktorému si osvojila rituál pitia kakaa: „S kávou by sme to nemali preháňať, mne spôsobuje úzkosť. Ceremoniálne kakao ťa nabudí, ale cítiš sa uvoľnenejšie.“ Okrem iného prezradila, že medzi jej vzory, ku ktorým vzhliada, sú dve slovenské celebrity. Tipneš si, ktoré?

Celý postup na make-up look a pikošky z Dominikinho života nájdeš v najnovšej epizóde Make-Up & Gossip.

Domov
Zdieľať
Diskusia