Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2024 o 19:02
Čas čítania 0:32
Karolína Uličná

Pre ničivý hurikán v USA zostalo viacero domácností bez internetu. Ľudia tak vykúpili filmy na DVD a deti sa hrali na ihrisku

ZAUJÍMAVOSTI POČASIE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Hurikán Helene mal na prírodu a životy ľudí devastačné účinky. Vyžiadal si desiatky obetí.

Hurikán v Severnej a Južnej Karolíne s názvom Helene mal na prírodu a životy ľudí devastačné účinky. Viacerí prišli o svoje domovy, iným vo veľkom vypadol internet či kompletne elektrina v domácnostiach.

Ako informovala CNN, hurikán si vyžiadal 128 obetí v šiestich štátoch na juhovýchode USA. V štátoch Florida a Georgia bol vyhlásený stav núdze v dôsledku nepriaznivého počasia, ktoré hurikán vyvolal.

Instagramový profil s názvom likealeaf však na tomto celom nešťastí našiel aspoň jedno pozitívum. Deťom z oblastí, kde hurikán spôsobil výpadok elektriny, nezostávalo nič iné, len hrať sa vonku. Na ihriskách tak bolo opäť vidieť desiatky detí hrať sa s loptou. V americkom Walmarte sa dokonca vypredali aj rôzne filmy na CD a DVD a ďalšie iné hračky, ktoré bežné dni ostanú v obchode úplne nepovšimnuté.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ✦ 𝗹𝗲𝗮𝗳 (@_likealeaf)

Domov
Zdieľať
Diskusia