Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 24. septembra 2024 o 16:36
Čas čítania 2:01
Hana Divišová

Útoky od Eminema, zábery z privátnych parties a 784 díld. Kauza Diddyho ovládla internet

HUDBA RAPOVÁ SCÉNA SEXUÁLNE POMÔCKY
Uložiť Uložené

Raper sa momentálne nachádza vo väzbe po tom, čo bol obvinený zo sexuálnych trestných činov.

Minulý týždeň sme informovali o zadržaní amerického rapera Seana „Diddyho“ Combsa. Dôvodom jeho zadržania boli obvinenia z obchodovania so sexom, z vydierania a z násilia s cieľom zapojenia obetí do prostitúcie. Odkedy sa raper nachádza v predbežnej väzbe, vychádzajú na povrch ďalšie znepokojivé informácie.

Eminem ho obvinil z vraždy Tupaca

Legendárny raper Tupac bol dva roky pred svojou smrťou päťkrát postrelený počas lúpeže v Quad Studios na Times Square. V apríli rok po streľbe Tupac obvinil Diddyho v rozhovore pre časopis Vibe a tvrdil, že bol hlavným organizátorom celej akcie. Obaja boli totiž v tom čase kľúčovými aktérmi rapového sporu medzi východným a západným pobrežím v 90. rokoch.

Internetom sa šíria videá, v ktorých fanúšikovia Eminema nachádzajú narážky a obvinenia z ďalších káuz Diddyho. Podľa portálu Variety Eminem v skladbe Fuel Diddyho obvinil, že je priamo zodpovedný za smrť Biggieho a Tupaca. V singli Antichrist sa zmienil o videu, na ktorom Diddy napadol svoju bývalú priateľku Cassie Ventura a v skladbe Bad One spomína, že Combs nastražil výbušninu do auta Kid Cudiho, keď chodil s Cassie.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MARIO PEREZ ⚡️ (@mario.create)

Pri razií v jeho dome FBI našla 784 díld

V súvislosti s vyšetrovaním vykonala FBI u rapera v marci tohto roka raziu v jeho domoch na Miami a v Los Angeles. Denník New York Post zverejnil správu od agenta, ktorý sa zúčastnil na jednej z prehliadok. Podľa správy mal hudobný magnát izby plné sexuálnych hračiek, bondage pomôcok, spodnej bielizne a skrytých kamier. Tieto kamery údajne používal na nahrávanie sexuálnych maratónov pod vplyvom drog. V jednom z domov mala FBI nájsť až 784 díld, čím sa na internete strhla vlna vtipných memečiek a tiktok videí.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bwoywonder (@bwoywonder)

Parties plné celebrít 

V rokoch 1998 až 2009 sa celebrity dožadovali pozvania na Diddyho legendárne „White parties“, ktoré sa konali v jeho dome v East Hamptone. Na večierkoch sa podľa uniknutých záberov zúčastňovali celebrity ako Jay-Z a Beyoncé, Mariah Carey s manželom, pár Tommy Lee a Pamela Anderson, Kim Kardashian, Aretha Franklin, Leonardo DiCaprio, Martha Stewart či Ashton Kutcher. Pravidelným hosťom bola aj Paris Hilton.

Odporúčané
Skúšala som erotické hračky: Stroj na orgazmy s 320 prírazmi za minútu či vákuová pumpa s jazýčkom. Ktoré boli najlepšie? Skúšala som erotické hračky: Stroj na orgazmy s 320 prírazmi za minútu či vákuová pumpa s jazýčkom. Ktoré boli najlepšie? 1. septembra 2024 o 14:30

Ľudia sa začali vracať k rozhovoru s Ashtonom Kutcherom z roku 2019. Ten na otázku moderátora, aby priblížil divákom dianie na večierkoch, odpovedal: „Mám toho veľa, čo nemôžem o našich parties povedať.“ Nič však podľa portálu PageSix nenasvedčuje tomu, že by Kutcher alebo ktorákoľvek z celebrít, ktoré sa v priebehu rokov zúčastnili na večierkoch, boli zapojení do akýchkoľvek údajných nezákonných aktivít.

Podľa magazínu People sa má momentálne Diddy nachádzať v brooklynskej Metropolitnej väznici. Podľa úradov má byť umiestnený na oddelení pre páchateľov so sklonmi k samovražde. Má však ísť len o preventívne opatrenie, keďže americký raper je z celej situácie v šoku. Dnes má prebehnúť jeho ďalšie vypočutie.

Späť
Zdieľať
Diskusia