Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 21. septembra 2024 o 15:45
Čas čítania 0:43
TASR

Kylie Minogue odštartuje veľké turné po celom svete. Popová hviezda ohlásila, kde bude koncertovať

HUDBA KONCERTY
Uložiť Uložené

Kylie Minogue oznámila najväčšie turné za posledných desať rokov.

Pôvodom austrálska speváčka Kylie Minogue ohlásila na budúci rok svoje koncertné turné. Odštartuje ho vo februári v domovskej Austrálii a potom sa presunie cez Áziu do Veľkej Británie. „Nemôžem sa dočkať, ako sa podelím o krásne a divoké momenty s fanúšikmi po celom svete,“ uviedla vo vyhlásení.

„Doteraz to bola vzrušujúca jazda a teraz sa pripravte zblízka, pretože zavolám Svetlá, Kamera, Akcia... a bude veľa padamingu!“ uviedla s odkazom na svoj singel Padam Padam z roku 2023, ktorý získal cenu Grammy.

Lístky si môžeš kúpiť už o pár dní

Vstupenky na májové koncerty v Spojenom kráľovstve (Glasgow, Newcastle, Manchester, Liverpool, Sheffield, Nottingham, Birmingham a dva termíny v londýnskej O2 aréne) sa začnú predávať v piatok 27. septembra o 10.00 h. V najbližších týždňoch majú byť oznámené ďalšie termíny v rámci turné v Európe, Severnej a Južnej Amerike.

Kylie Minogue 18. októbra vydáva album Tension II, kolekciu 13 tanečných skladieb. Bude na ňom deväť nových štúdiových skladieb a tiež najnovší tanečný hit „Edge of Saturday Night“ s americkým DJ-om The Blessed Madonna.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie Minogue (@kylieminogue)

Domov
Zdieľať
Diskusia