Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 23. septembra 2024 o 18:19
Čas čítania 0:38
redakcia

Separ potvrdil špekulácie. Na Instagrame odhalil svoju novú priateľku

ZAUJÍMAVOSTI INFLUENCERI SEPAR SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Raper vzťah oficiálne potvrdil spoločnou fotografiou.

Posledné dni sa na sociálnych sieťach objavili viaceré videá, ktoré špekulovali o tom, či Separ a influencerka Teri Pallová tvoria pár. Raper na Instagrame vzťah aktuálne potvrdil spoločnou fotografiou s popisom „tzv. čo koho do toho“.

Internetová dráma ohľadne ich vzťahu sa začala po tom, čo jeho bývalá priateľka Cynthia Tóthová v podcaste u Oskara Baramiho označila istú ženu za hada. Ľudia následne začali špekulovať, že ide o Teri Pallovú.

 „Mám jedno konkrétne dievča, ktoré sa so mnou veľmi chcelo baviť a posledná správa je, že či nepôjdeme spolu na kávu. A potom … Potrebuje byť medzi slávnymi ľuďmi, potrebuje byť v backstage-i. Všetci to vedia, že je takáto a potrebuje toto,“ povedala na jej adresu.

Odporúčané
Cynthia Tóthová sa dojala k slzám. Je priateľstvo s Ninou Janovou úprimné a bude ešte chodiť s raperom? Cynthia Tóthová sa dojala k slzám. Je priateľstvo s Ninou Janovou úprimné a bude ešte chodiť s raperom? 14. septembra 2024 o 14:04

Na jej vyjadrenie reagoval aj Separ. Ten na instagramových stories povedal, že mu príde pubertálne riešiť súkromné veci v podcastoch. „Tým, že som sa k tomu nevyjadril, je to znak toho, že mi to príde pubertálne až prij*bané riešiť v podcastoch svoje súkromné veci,“ uviedol.

separ, teri pallová
Zdroj: Separ (Instagram)
Domov
Zdieľať
Diskusia