Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 24. septembra 2024 o 13:50
Čas čítania 0:44
Karolína Uličná

Obľúbená pekáreň v Bratislave dočasne končí. The Midnight Bakery chystá veľký rebranding

ZAUJÍMAVOSTI GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PEKÁRNE
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

23. septembra bola pekáreň poslednýkrát otvorená. Znovu otvoria až v novembri pod iným názvom.

Obľúbená pekáreň na Blumentálskej ulici s názvom The Midnight Bakery končí. Posledný deň, kedy si ešte mohol navštíviť ich pôvodnú prevádzku s takýmto názvom, bol 23. septembra.

The Midnight Bakery síce končí, no samotná pekáreň nie. Majiteľ Mykola Nevrev chystá totiž rebranding. Pekáreň mení názov a najnovšie ju budeš môcť nájsť pod menom Bloom Bakery. „(Ne)končíme, ale rozkvitáme!“ napísali na Instagrame. 

„Predstavte si, že naše prevádzky sú ako kvety – rozkvitajú, tešia vás svojou krásou a kváskovou vôňou, a potom sa pomaly zatvárajú, aby dali priestor novým púčikom. S hrdosťou vám oznamujeme, že dnes 23. septembra bude posledný deň našej prevádzky The Midnight Bakery Blumentálska, ktorá sa chystá rozkvitnúť pod novou značkou,“ prezradila pekáreň.

Presný dátum otvorenia zatiaľ neoznámili, no pravdepodobne sa im podarí otvoriť znovu už v novembri. To, aké zmeny rebranding prinesie, sa teraz ešte presne nevie. Očakáva sa však, že nový koncept prinesie príjemnejšie prostredie pre zákazníkov a taktiež rozšírenú ponuku pečiva. Okrem prevádzky na Blumentálskej 19, nájdeš ich produkty aj na v Nivách či v Záhorskej Bystrici

Domov
Zdieľať
Diskusia