Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
dnes 20. septembra 2024 o 13:52
Čas čítania 1:25
redakcia

Rytmus podľa Ektora klame, vraj nevypredal O2 arénu. Vyjadril sa už aj organizátor a manažér piešťanského rapera

HUDBA RAPOVÁ SCÉNA RYTMUS SEPAR SLOVENSKÉ RAPOVÉ BEEFY
Uložiť Uložené

Ektor však dodáva, že sa mu nevysmieva. Vadí mu však, že údajne klame.

Rytmus mal minulý týždeň veľkolepý koncert v O2 aréne. Išlo o raperov prvý sólo koncert na tomto mieste. V minulosti tu už vystupoval v rámci zoskupenia Kontrafakt, tiež tento rok. V deň podujatia na Instagrame informoval o tom, že sa mu sálu podarilo vypredať. Niekoľko dní po vystúpení však zverejnil Ektor sériu príbehov, v ktorých hovorí o tom, že piešťanský raper klame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

„Nemám rád raperov, ktorí si vymýšľajú, že vypredali O2, keď nevypredali O2. Prečo klamať, keď môžeš povedať pravdu?“ napísal na Instagrame. Mnohí sa domnievali, že naráža práve na Rytmusa. Ektorov príspevok zdieľal na svojom Instagrame aj Separ, ktorý má s Rytmusom niekoľkoročný beef.

O pár hodín neskôr Ektor zverejnil ďalší príbeh, v ktorom potvrdil, že hovoril o Rytmusovi. Podľa jeho slov musel slovenský raper posunúť pódium do polovice arény a zatvoriť niektoré sektory.

Neskôr dodal, že sa mu za to ale nevysmieva. Vraj sa smeje klamstvu a propagande. Zároveň priznal, že sa mu stala podobná situácia v roku 2019, keď nevypredal Karlín. Ektor na svojom profile pred pár dňami informoval, že sa mu podarilo vypredať svoj koncert v spomínanej O2 aréne, ktorý je plánovaný na 25. októbra tohto roka. 

Ektor, Rytmus, Separ, O2 arénaEktor, Rytmus, Separ, O2 arénaEktor, Rytmus, Separ, O2 aréna
Zobraziť galériu
(3)

Reagovať na Ektorovo vyjadrenie sa rozhodol Rytmusov manažér Petr Větrovský. V príspevku na Instagrame opísal člena Kontrafaktu ako najznámejšieho a najpopulárnejšieho v jeho odvetví. „O2 aréna Kontrafakt, Nepela Kontrafakt, O2 aréna Rytmus. To sú úspechy v rozmedzí 365 dní. Klobúk dole pred tebou,“ napísal.

Odporúčané
Michalovce, Šaľa a Levice získali moderné K Parky. Nechýbal ani Separ, otváral až tri ihriská za jeden víkend Michalovce, Šaľa a Levice získali moderné K Parky. Nechýbal ani Separ, otváral až tri ihriská za jeden víkend 19. septembra 2024 o 10:30

Narážal tým na to, že rovnako ako vypredal O2 arénu vtedy, keď vystupoval s Kontrafaktom, vypredal ju aj pri svojom sólo koncerte. Vo veci sme o vyjadrenie požiadali aj Rytmusa, ten však aktuálne dianie okolo svojho koncertu nekomentoval.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Větrovský (@petr_vetrovsky)

V súvislosti s konšpiráciami o nevypredanej O2 aréne sme kontaktovali aj samotného organizátora podujatia. Podľa jeho slov sa koncert vydaril. „Akcia bola z nášho pohľadu usporiadateľa veľmi úspešná. Bohužiaľ nemôžeme poskytovať údaje, ktoré by mohli prezradiť obchodné tajomstvo našej spoločnosti, vrátane informácií, ktoré sa týkajú počtu predaných vstupeniek na akúkoľvek akciu,“ povedala pre Refresher Sabína Szwarcova, ktorá pracuje na oddelení produkcie O2 arény.

Domov
Zdieľať
Diskusia