Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 18. septembra 2024 o 17:16
Čas čítania 0:32
Jela Vážanová

The Sims vo filme je oficiálne potvrdený. Na tvorbe sa bude podieľať aj Margot Robbie

FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ ADAPTÁCIE HRY
Uložiť Uložené

Kultová herná séria dostane vlastnú filmovú adaptáciu. Spolupracovať na nej bude aj Amazon.

Tvorcovia obľúbenej hry The Sims síce nakoniec očakávanú piatu edíciu nevydajú, no majú pre fanúšikov iné prekvapenie. Potvrdili, že sa pripravuje filmová adaptácia tejto ikonickej videohry.

Po mesiacoch špekulácií herná spoločnosť Electronic Arts (EA) podľa BBC oznámila, že spolupracuje s filmovým štúdiom Amazon MGM Studios na vývoji filmu o hre The Sims. Do projektu sa zapojila aj produkčná spoločnosť herečky Margot Robbie LuckyChap a režisérka Kate Herron, ktorá tiež pracovala na seriáloch Sex Education a Loki.

Odporúčané
The Sims 5 sa napokon nedočkáš. Tvorcovia ho definitívne zmietli zo stola The Sims 5 sa napokon nedočkáš. Tvorcovia ho definitívne zmietli zo stola 18. septembra 2024 o 9:32

The Sims je hra, ktorú vyvinula spoločnosť Maxis. Dáva hráčom možnosť riadiť rôzne aspekty života virtuálnych postáv známych ako Simovia. Tento jednoduchý koncept a zábavný simulátor života si rýchlo získal obrovskú fanúšikovskú základňu a stal sa kultúrnym fenoménom.

Hoci EA zatiaľ nezverejnila ďalšie podrobnosti, sľubuje, že viac informácií poskytne v priebehu budúceho roka, keď The Sims oslávi svoje 25. výročie.

Domov
Zdieľať
Diskusia