Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Dobrý Interiér.
17. septembra 2024 o 11:00
Čas čítania 1:13
Richard Balog

Takýto štýlový byt vznikne v prvom slovenskom mrakodrape. Ponúkne množstvo priestoru v prírodnych tónoch a elegantnom dizajne

Takýto štýlový byt vznikne v prvom slovenskom mrakodrape. Ponúkne množstvo priestoru v prírodnych tónoch a elegantnom dizajne
Zdroj: Dobrý Interiér
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY BRATISLAVA EUROVEA
Uložiť Uložené

Odhaľujeme jeden z bytov v projekte Eurovea Tower.

Na Slovensku vyrástol prvý mrakodrap – Eurovea Tower, ktorý nájdeš priamo pri Dunaji v novom downtowne Bratislavy v známej nákupnej zóne. Tím architektov z ateliéru Dobrý Interiér pod vedením zakladateľa Michala Feketeho navrhol jeden zo 4 izbových bytov v úplne čerstvej novostavbe s výškou 168 metrov a 46 poschodiami.

Architekti pracovali na vzhľade tohto lukratívneho bývania dlhý čas, avšak výsledok stojí za to. Baví nás kombinácia vzdušných priestorov, veľkoformátových okien s výhľadom a elegantného dizajnu v prírodných odtieňoch. 

Ak ťa bavia články o architektúre a interiérovom dizajne, nezabudni dať odber tejto téme, aby ti neunikli žiadne nové projekty z domova ani zo zahraničia.
Odporúčané
FOTO: Tento 1,5 izbový byt z Piešťan dokazuje, že aj investičná nehnuteľnosť môže vyzerať luxusne a štýlovo FOTO: Tento 1,5 izbový byt z Piešťan dokazuje, že aj investičná nehnuteľnosť môže vyzerať luxusne a štýlovo 8. septembra 2024 o 11:00
Takýto štýlový byt vznikne v prvom slovenskom mrakodrape.
Takýto štýlový byt vznikne v prvom slovenskom mrakodrape. Zdroj: Dobrý Interiér

Nehnuteľnosť s výmerou viac ako 100 štvorcových metrov bez započítania vonkajšej terasy, má jednoduchú dispozíciu s veľkou dennou zónou, ktorú tvorí otvorená obývacia miestnosť spolu s jedálňou a plne vybavenou kuchyňou s ostrovom. 

Obývačke dominuje okrem výhľadov na hlavné mesto aj veľká sedacia súprava v svetlobéžovej farbe a na mieru vyrobená stena s oblými líniami, ktorá dodáva celej časti luxusný hotelový nádych. Tento pocit podčiarkujú látkové závesy po celom obvode, čalúnené kusy nábytkov aj subtilné osvetlenie nad stolmi.

Chválou nemôžeme šetriť ani v prípade hlavnej spálne v jednoduchom štýle s preskleným šatníkom či detskej izby s hravými prvkami a dostatkom životného aj úložného priestoru.

Všetky miestnosti majú rovnaký dizajnový jazyk a skvelo navzájom komunikujú, vďaka čomu pôsobí celý byt veľmi jednotne a má harmonickú atmosféru, po ktorej túži každý človek na konci pracovného dňa. 

Odporúčané
FOTO: Oáza pokoja kúsok za Prahou. Vstúp s nami do drevenej chaty, ktorá ťa očarí svojim prírodným vzhľadom a atmosférou FOTO: Oáza pokoja kúsok za Prahou. Vstúp s nami do drevenej chaty, ktorá ťa očarí svojim prírodným vzhľadom a atmosférou 13. septembra 2024 o 8:30
Dobrý Interiér, Bratislava, Eurovea Tower
Zdroj: Dobrý Interiér

Ak ťa zaujíma cena podobného bytu v obytnom komplexe Eurovea Tower, aktuálne voľné jednotky sú v predaji od približne 665 000 eur v závislosti od poschodia a úžitkovej plochy. Ide však o cenu v štandarde, nie v takomto atraktívnom vyhotovení s množstvom dizajnérskych, ale aj funkčných vychytávok od architektov. 

Pozri si galériu vizualizácií od ateliéru Dobrý Interiér, ktorý nás opäť presvedčil o tom, že patrí medzi úzku špicu na slovenskom trhu. 

Dobrý Interiér, Bratislava, Eurovea TowerDobrý Interiér, Bratislava, Eurovea TowerDobrý Interiér, Bratislava, Eurovea TowerDobrý Interiér, Bratislava, Eurovea Tower
Zobraziť galériu
(13)
Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá investičný byt v Klingerke s výhľadom na Bratislavu. Nadrozmerný jednoizbák má aj vinotéku či imitáciu krbu FOTO: Takto vyzerá investičný byt v Klingerke s výhľadom na Bratislavu. Nadrozmerný jednoizbák má aj vinotéku či imitáciu krbu 24. augusta 2024 o 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia