Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Dobrý Interiér
8. septembra 2024 o 11:00
Čas čítania 1:17
Richard Balog

FOTO: Tento 1,5 izbový byt z Piešťan dokazuje, že aj investičná nehnuteľnosť môže vyzerať luxusne a štýlovo

FOTO: Tento 1,5 izbový byt z Piešťan dokazuje, že aj investičná nehnuteľnosť môže vyzerať luxusne a štýlovo
Zdroj: Dobrý Interiér
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY PIEŠŤANY
Uložiť Uložené

Do tohto nadčasového interiéru sa zamiluješ na prvý pohľad.

Slovenskí architekti a interiéroví dizajnéri sú nesmierne šikovní a svojou prácou nás veľmi dobre reprezentujú aj vo svete, čo platí aj o ateliéri Dobrý Interiér, ktorý vedie zakladateľ Michal Fekete. 

Skúsený tím z Bratislavy má za sebou množstvo úspešných realizácií a rovnako tak niekoľko atraktívnych návrhov, ktoré sú v pláne, respektíve procese. Jeden z nich je byt v projekte Záhradky, ktorý sa nachádza v Piešťanoch a ponúka zaujímavú lokalitu s rýchlou dostupnosťou do centra mesta v kombinácii s atraktívnym vzhľadom. 

Ak ťa bavia články o architektúre a interiérovom dizajne, nezabudni dať odber tejto téme, aby ti neunikli žiadne nové projekty z domova ani zo zahraničia.
Odporúčané
FOTO: Bytový komplex v Prahe za 1,4 miliardy je ako vystrihnutý z magazínu. Celú stavbu akoby držali figurálne sochy FOTO: Bytový komplex v Prahe za 1,4 miliardy je ako vystrihnutý z magazínu. Celú stavbu akoby držali figurálne sochy 1. septembra 2024 o 13:30
Aj investičná nehnuteľnosť môže vyzerať luxusne a štýlov.
Aj investičná nehnuteľnosť môže vyzerať luxusne a štýlov. Zdroj: Dobrý Interiér

Majiteľ kúpil 1,5 izbový byt s úžitkovou plochou 45 štvorcových metrov ako investičnú nehnuteľnosť, avšak pri pohľade na vizualizácie budeš mať pocit, že ide o luxusné bývanie pre náročných jedincov. 

Tím Dobrý Interiér vytvoril nádherný projekt, v ktorom aj napriek pomerne malému priestoru človek nemá obavy, že nemôže urobiť akýkoľvek pohyb. Interiér pôsobí vzdušne a priestranne, a to rovnako v dennej zóne s obývacou miestnosťou, kuchyňou a jedálňou ako aj v spálni či kúpeľni so sprchovým kútom.

Pôdorys bytu je do veľkej miery otvorený, čo vzhľadom na veľkosť považujeme za správne rozhodnutie. Architekti stavili na tmavú schému s dominantnými drevenými obkladmi, respektíve vstavanými kusmi nábytkov vyrobenými na mieru. 

Luxusný interiér s dizajnérskymi vychytávkami dopĺňajú mäkké čalúnené solitéry, ako sedacia súprava či stoličky, ale aj textílie v prírodných tónoch. Všetko spolu funguje na výbornú. 

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá investičný byt v Klingerke s výhľadom na Bratislavu. Nadrozmerný jednoizbák má aj vinotéku či imitáciu krbu FOTO: Takto vyzerá investičný byt v Klingerke s výhľadom na Bratislavu. Nadrozmerný jednoizbák má aj vinotéku či imitáciu krbu 24. augusta 2024 o 11:00
Dobrý Interiér, Piešťan
Zdroj: Dobrý Interiér

Spálňa je oddelená od obývačky pomocou presklených posúvnych dverí, ktoré sú súčasťou steny s televíziou. Toto sofistikované riešenie dodalo nočnej časti opticky viac priestoru a zároveň prirodzeného svetla.

Priestranným dojmom pôsobí tiež kúpeľňa spojená s toaletou, ktorá je zahalená do hry svetlých a tmavých kontrastov v podobe obkladov, respektíve dlažby a drevených prvkov.

Pozri si galériu s vizualizáciami, vďaka ktorým si vytvoríš dokonalý obraz o vzhľade tohto investičného bytu v luxusnom vyhotovení od architektov z ateliéru Dobrý Interiér. Nás si získal na plnej čiare. 

Aj investičná nehnuteľnosť môže vyzerať luxusne a štýlov.Dobrý Interiér, PiešťanDobrý Interiér, PiešťanDobrý Interiér, Piešťan
Zobraziť galériu
(14)
Odporúčané
FOTO: Architekti premenili 50-ročný dom v Coachella Valley na moderné sídlo ako vystrihnuté z filmových produkcií  FOTO: Architekti premenili 50-ročný dom v Coachella Valley na moderné sídlo ako vystrihnuté z filmových produkcií 20. augusta 2024 o 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia