Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2024 o 10:04
Čas čítania 0:41
Karolína Uličná

VIDEO: Streamer IShowSpeed mal nehodu na Tuk-tuku, ktorú zdokumentoval na streame. Narazil do chrámu pre mníchov

ZAUJÍMAVOSTI INFLUENCERI SPRÁVY ZO SVETA YOUTUBE
Uložiť Uložené

IShowSpeed je jeden z najpopulárnejších streamerov, ktorý má milióny fanúšikov po celom svete.

Americký youtuber IShowSpeed sa momentálne nachádza v Thajsku, kde zdieľal videá zo svojej cesty. Aktívny je aj na Instagrame, na ktorom má 24 miliónov sledovateľov. Na dovolenke sa už stihol hrať s tigrami, jedol miestne jedlo, vozil sa na slonoch aj na Tuk-tuku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by IShowSpeed (@ishowspeed)

Jednu nešťastnú nehodu z Thajska zaznamenal aj na streame. Video sa rýchlo stalo virálnym. Na záberoch je vidieť, ako sa IShowSpeed ​​pokúša riadiť trojkolesové vozidlo Tuk-tuk.

Zdá sa, ako keby dané vozidlo riadil prvýkrát, pretože ho nevedel ovládať a dokonca sa mu ani nepodarilo dobrzdiť a narazil ním do steny chrámu. Youtuber si pri nehode udrel aj hlavu a po vyskočení sa držal za hlavu.

Podľa The Indian Express stena, do ktorej narazil Speed, bol chrám, ktorý patril mníchom. V inom videu je vidieť, ako sa klaňajú pred mníchmi a ospravedlňujú sa za náraz do steny chrámu. „Za všetky tieto veci zaplatím,“ povedal vo videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia