Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
27. augusta 2024 o 11:34
Čas čítania 0:47
Karolína Uličná

Škriniar môže prestúpiť k Ronaldovi. Zo Saudskej Arábie prišla lákavá ponuka

ŠPORT FUTBAL MILAN ŠKRINIAR SLOVENSKÝ FUTBALOVÝ ZVÄZ SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Obe strany sú už vraj dohodnuté, teraz sa čaká len na Škriniarovo rozhodnutie.

Slovenskému futbalistovi Milanovi Škriniarovi sa črtá prestup z klubu Paríž St. Germain do saudskoarabského tímu Al Nassr, kde hrá aj Cristiano Ronaldo. Informoval o tom Fabrizio Romano, renomovaný taliansky športový novinár, ktorý na X objasnil situáciu.

„Al Nassr poslal oficiálnu ponuku Parížu Saint-Germain za Milana Škriniara, dohoda je takmer uzavretá! Návrh na trvalý prestup slovenského obrancu je predložený,“ hovorí Romano v poste. Kluby sú vraj dohodnuté, teraz sa čaká len na Škriniarovo rozhodnutie.

Škriniarova budúcnosť bola predmetom diskusií po tom, čo ho tréner Luis Enrique nezaradil do nominácie na ostatný ligový zápas PSG proti Montpellieru. Kapitánovi slovenskej reprezentácie sa črtali aj možnosti z Anglicka, napokon prišla nečakaná ponuka zo Saudskej Arábie. Bezprostrednosť prestupu potvrdil aj taliansky prestupový odborník Nicolò Schira pre Denník N.

Odporúčané
Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov 19. septembra 2024 o 12:10

Ako píše Šport.sk, v saudskoarabskom klube pôsobia aj Cristiano Ronaldo, senegalský útočník Sadio Mane, chorvátsky stredopoliar Marcelo Brozovič, španielsky obranca Aymeric Laporte či brazílski legionári Anderson Talisca, Alex Telles a Bento.

Domov
Zdieľať
Diskusia