Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2024 o 17:20
Čas čítania 0:46
Anna Vondráková

Marvel oživuje ďalšiu obľúbenú postavu. Na obrazovky sa vráti zloduch z Avengers

Marvel oživuje ďalšiu obľúbenú postavu. Na obrazovky sa vráti zloduch z Avengers
FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY
Uložiť Uložené

Ultron, ktorý bol zdanlivo zničený v Avengers 2, sa objaví v novom spin-offe série WandaVision.

Výroba seriálu s neoficiálnym názvom Vision Quest by sa mala začať v roku 2025, informuje Hollywoodreporter. Oficiálny názov však zatiaľ nemá. Seriál má byť treťou časťou trilógie, ktorá sa začala minisériou WandaVision a bude pokračovať seriálom Agatha All Along, ktorého premiéru môžeš očakávať v septembri na Disney+.

Ultron bola umelá inteligencia, ktorú vytvoril Tony Stark, aby fungovala ako obranný program, ale namiesto toho sa obrátila proti ľudstvu. Prvýkrát sa objavil vo filme Avengers: Age of Ultron, ale na konci filmu bol zničený. Nie je teda jasné, ako sa vráti a aký vzťah bude mať s Visionom, ktorého vytvoril a ktorý sa nakoniec obrátil proti nemu. Fanúšikovia si budú musieť počkať na rozuzlenie. Podľa sa Theplaylist.net odhaduje, že do kín by sa mal dostať v roku 2026.

Očakáva sa totiž, že sa vráti Paul Bettany, ktorý si zopakuje svoju úlohu Visiona, androida, ktorý sa zamiloval do Scarlet Witch a potom ho zničil Thanos v Avengers: Infinity War. Vo WandaVision sa potom vrátil vďaka mágii a sile smútku ako prebudovaný android, nie však v rovnakej podobe.

Domov
Zdieľať
Diskusia