Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2024 o 11:11
Čas čítania 0:46
Veronika Ábelová

Swifties majú zákaz zhromažďovať sa pred štadiónom. Po teroristickej hrozbe sa na koncertoch Taylor Swift zavedú prísne opatrenia

Swifties majú zákaz zhromažďovať sa pred štadiónom. Po teroristickej hrozbe sa na koncertoch Taylor Swift zavedú prísne opatrenia
Zdroj: Taylor Swift/Eras Tour/propagačný materiál
HUDBA SPEVÁCI A SPEVÁČKY TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Celkovo by mala Taylor odohrať až 5 koncertov v Londýne. Tie sa uskutočnia od 15. do 20. augusta na štadióne Wembley.

Taylor Swift pokračuje vo svojom koncertnom turné po tom, čo zrušila koncerty vo Viedni kvôli plánovanému pokusu o teroristický útok. V Londýne ju čaká päť koncertov v rámci jej turné Eras Tour.

Organizátori festivalu Taylor Swift informovali o dodatočných bezpečnostných opatreniach. Fanúšikovia, ktorí si nezakúpili vstupenku, majú zakázané sa zhromažďovať pred štadiónom. „Nikto nesmie stáť pred žiadnym vchodom ani na schodoch v prednej časti štadióna,“ oznámil štadión Wembley.

Po zrušení viedenských koncertov, hovorca londýnskej Metropolitnej polície pre USA Today potvrdil, že nič nenasvedčuje tomu, že by záležitosti, ktoré vyšetrujú rakúske orgány, ovplyvnili nadchádzajúce podujatia v Londýne.

Swift by mala v Londýne odohrať celkovo päť koncertov, pričom celú šou otvoria medzinárodné hviezdy ako Raye, Paramore, Holly Humberstone či Maisie Peters. Fanúšikovia budú mať tiež povolený vstup na štadión o niekoľko hodín skôr ako zvyčajne. Swift sa k zrušeniu koncertov vo Viedni zatiaľ nevyjadrila.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

A post shared by Štadión Wembley (@wembleystadium)

Londýnske koncerty sa uskutočnia od 15. do 20. augusta na štadióne Wembley. A fanúšikovia budú môcť vstúpiť na štadión už o 15.30 hod. Po londýnskych zastávkach sa speváčka presunie do Spojených štátov, pričom v októbri ju čakajú ďalšie koncerty v Kanade.

Domov
Zdieľať
Diskusia