Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
5. augusta 2024 o 17:01
Čas čítania 1:17
Radoslava Juračková

Vyprážaný syr s hranolkami na Zlatých pieskoch stojí 15,50 €. Zákazník sa sťažuje, že ceny sú vyššie ako v Disneylande

GASTRO BRATISLAVA GASTRO BRATISLAVA KÚPALISKO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Bufetový obed na kúpalisku vyšiel pár na viac ako 36 eur.

Bratislavčania trávia leto na viacerých kúpaliskách. Hlavné mesto ponúka rôzne možnosti rekreácie, problémom sú však ceny. Používateľ Facebooku sa v skupine Nekŕmte nás odpadom podelil so svojou negatívnou skúsenosťou na Zlatých pieskoch. Za vyprážaný syr s hranolkami zaplatil viac ako 15 eur.

Pri návšteve Zlatých pieskov podľa jeho slov musíš rátať so vstupným 5 eur na osobu. Ak si prišiel autom, za parkovné zaplatíš ďalších 5 eur. S týmito výdavkami používateľ rátal, šokoval ho však cenník bufetu.

Jedlá sú na obrázkoch uvedené bez cien

Vraj si uvedomuje, že si mal cenu pozrieť dopredu, no podľa jeho slov nepredpokladal, že by mohla byť taká vysoká.

Rozhodli sme sa skrátiť si chvíľu v „Bufete na pláži" a dať si „bufetový obed". Jedlá na veľkých obrázkoch bez cien - dobrý ťah. Cenník je síce zverejnený mini písmenami, ale neštudovali sme ho. Človek by si povedal, že 2x syr s hranolkami, 1 veľké pivo a jedna veľká kofola nemôže stáť v bufete viac ako 25€, nech preženiem do 30€. Vyrazilo nám dekel, keď nám mladá brigádnička v bufete zadelila cenu 36,80€,“ povedal, koľko zaplatil.

Suma sa mu nezdala, a preto sa pracovníčky bufetu spýtal, koľko stojí vyprážaný syr. „Odpoveď bola 11€. Fajn 11x2 = 22 + 1 pivo + 1 kofola, matematika nepustila na výslednú sumu. Ďalšia otázka slečne, za čo sme platili zvyšnú sumu. Odpoveď bola 2x hranolky po 3,50 a 2x tatárska omáčka, ktorú sme mimochodom pri objednávke žiadali iba jednu. Takže bufetový obed 1 porcia vyprážaného syra s hranolkami s tatárskou omáčkou 16,50€,“ priblížil sumu. Porcia vyprážaného syra s hranolkami a tatárskou omáčkou stojí po zrátaní položiek na bločku 15,50 €.

Odporúčané
Ochutnali sme menu v študentskej jedálni na Mlynoch: študenti sa tam najedia chutne a lacno. Musia však zniesť dusno a dlhé rady Ochutnali sme menu v študentskej jedálni na Mlynoch: študenti sa tam najedia chutne a lacno. Musia však zniesť dusno a dlhé rady 24. septembra 2024 o 12:30

V príspevku sa tiež sťažoval na kofolu, ktorá bola bez bubliniek. Autor príspevku cenu v bufete prirovnal k parížskemu Disneylandu, kde za kuracie nugetky s hranolkami zaplatil 16 eur. „Takže hodinová návšteva na Zlatých pieskoch so vstupným, parkovným a konzumným 51 €. Po 27 rokoch na Zlatých pieskoch prvý a určite aj posledný x,“ uzavrel príspevok.

Domov
Zdieľať
Diskusia