Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2024 o 18:59
Čas čítania 0:29
Barbora Fábryová TASR

Elon Musk si na svojej sociálnej sieti strieľa z Microsoftu. Celosvetový výpadok sa stal terčom jeho vtipov

TECH ELON MUSK
Uložiť Uložené

Šéf Tesly má svojský humor.

Po piatkovom rozsiahlom technologickom výpadku v mnohých krajinách sveta, ktorý spôsobila aktualizácia od spoločnosti CrowdStrike, si miliardár Elon Musk neodpustil kritiku technologického giganta Microsoft.

Odporúčané
Masívny výpadok internetu ovplyvnil aj slovenského mobilného operátora či letisko. Spoločnosti situáciu riešia Masívny výpadok internetu ovplyvnil aj slovenského mobilného operátora či letisko. Spoločnosti situáciu riešia 19. júla 2024 o 13:44

Musk sa rozhodol jednoducho retweetnuť svoj starý príspevok, v ktorom napísal „Macrohard >> Microsoft“. Miliardár pritom príspevok napísal ešte v roku 2021. Po troch rokoch ho zdieľal práve v čase, keď Microsoft čelí obrovskému výpadku. Za 6 hodín na ňom nazbieral viac ako 88-tisíc srdiečok.

Rozsiahly technologický výpadok v piatok narušil prevádzku bánk, leteckú a železničnú dopravu či televízne vysielanie v mnohých krajinách sveta. Obmedzená je letová prevádzka, železnice, televízne vysielanie, telefonické spojenie, ale aj bankové služby, rezervačné systémy a rôzne interné systémy v polícii či zdravotníctve, konštatujú jednotlivé správy z rôznych kútov sveta.

Domov
Zdieľať
Diskusia