Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2024 o 12:48
Čas čítania 0:34
Vincenc Novák

Vo veku 40 rokov zomrela česká speváčka. Údajne ju zavraždil jej manžel pre správy v telefóne

Vo veku 40 rokov zomrela česká speváčka. Údajne ju zavraždil jej manžel pre správy v telefóne
ZAHRANIČIE ČESKO SPEVÁCI A SPEVÁČKY ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

Česká speváčka Victoria, ktorá vystupovala pod menom Victoria Vera Blyth, zomrela v tureckej Ankare vo veku iba 40 rokov. Podľa tureckého denníka Hürriyet ju zavraždil jej vlastný manžel Thomas Blyth, ktorý následne spáchal samovraždu.

Hürriyet uvádza, že k vražde malo dôjsť v utorok 11. júna. Manželia sa údajne najprv začali z neznámeho dôvodu hádať. Potom Blyth vytiahol zbraň, zastrelil svoju manželku a následne aj seba. V dome sa spolu s oboma manželmi nachádzali aj ich tri deti.

Turecké noviny uviedli, že jedno z detí povedalo, že hádka sa začala pre textové správy vo Victoriinom telefóne. Všetky deti sú teraz v starostlivosti spevákových príbuzných. Telá manželov sa stále nachádzajú v Ankare, kde bola nariadená aj pitva. Prípad sa stále vyšetruje.

 
 
 
Zobraziť príspevok na Instagrame
 
 
 

A post shared by Velvetsmile Victoria Velvet (@velvetsmilecom)

Speváčka sa narodila v Južnej Afrike a do Českej republiky sa presťahovala, keď mala 15 rokov (koncom 90. rokov minulého storočia). Od roku 2001 vystupovala v pražských kluboch, o dva roky neskôr už spolupracovala so speváčkou Darou Rolins. V roku 2005 vydala svoj debutový album Cry.

Domov
Zdieľať
Diskusia