Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Kaufland.
20. júna 2024 o 10:00
Čas čítania 1:37
Sponzorovaný obsah

Pomôž svojmu mestu získať moderné ihrisko so skateparkom či lezeckou stenou. Zapoj sa do hlasovania a vyhraj smartfón

ZAUJÍMAVOSTI KAUFLAND
Uložiť Uložené

V hre je až sedem K Parkov. Hlasovať za svoje mesto alebo mestskú časť môžeš každý deň až do 3. júla.

Nájde sa v tvojom okolí ideálne miesto, kde môžeš počas teplejších dní tráviť so svojimi kamošmi voľný čas? Napríklad si zahrať basketbal, robiť triky na kolobežke alebo skateboarde či otestovať svoju kondičku na lezeckej stene? 

Kaufland sa rozhodol venovať slovenským mestám a mestským častiam moderný športovo-oddychový areál, kde sa dá tráviť voľný čas naozaj zmysluplne a pri aktivitách, ktoré ťa budú baviť. Jediné, čo musíš preto urobiť, je zapojiť sa do hlasovania o nový K Park pre tvoje mesto.

Tvárou tohto projektu je Separ, ktorý okrem iného ukazuje svojim fanúšikom, že sedieť doma nie je cool a svoj voľný čas si užiješ lepšie vonku spoločne s kamošmi. 

Možno ťa viac presvedčia odporúčania odborníkov. Denne by sme sa mali hýbať aspoň 30 minút – kvôli podpore fyzického aj duševného zdravia je ideálne spojiť šport s pobytom na čerstvom vzduchu. Zároveň posilníš svoj imunitný systém.

Ako hlasovať?

Šestnásť K Parkov už stojí, postupne budú pribúdať ďalšie. Pomôcť tomu môžeš aj ty. Do štvrtého ročníka úspešného projektu, ktorý prebieha pod záštitou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky, sa prihlásilo 23 miest a mestských častí.

Verejné hlasovanie na stránke www.kauflandpark.sk sa začína vo štvrtok 30. mája 2024. O tom, kde známy reťazec nakoniec svoje športoviská postaví, rozhodneš možno práve ty. Hlasovať môžeš každý deň a súťaž trvá len do 3. júla.  

Ak sa chceš zapojiť do hlasovania, treba sa zaregistrovať vopred. Okrem toho, že mestu alebo mestskej časti pomôžeš k novému K Parku, môžeš získať aj jeden z 30 smartfónov. 
KauflandKauflandKauflandKaufland
Zobraziť galériu
(4)

Záujemcovia sú rozdelení do troch kategórií podľa počtu obyvateľov, pričom v každej veľkostnej kategórii zvíťazia dve mestá alebo mestské časti s najvyšším počtom prepočítaných hlasov. Počet odovzdaných hlasov sa prepočíta na počet obyvateľov daného mesta či mestskej časti, aby všetci registrovaní uchádzači mali vyrovnané šance na výhru.

Siedmy, bonusový K Park, postaví spoločnosť Kaufland v lokalite, ktorá nazbiera najväčší počet hlasov počas celého priebehu hlasovania (teda od 30. mája do 3. júla 2024).

Jedno z prvých ihrísk, ktoré známy reťazec na Slovensku otvoril, bol K Park v mestskej časti Košice-Poľov. Domácim robí radosť aj dnes, podľa starostu Rolanda Lacka ho aktívne využívajú všetky vekové kategórie, a to nielen miestni, ale aj iní obyvatelia Košíc.

Projektom K Park sa zvýšil záujem detí, mládeže i dospelých o fyzickú aktivitu, šport a zábavu. Veríme, že K Park bude aj naďalej slúžiť pre širokú verejnosť na športovú aktivitu a zábavu.

Všetky informácie o súťaži a hlasovanie nájdeš na stránke www.kauflandpark.sk

zapoj sa do hlasovania
Domov
Zdieľať
Diskusia