Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2024 o 9:30
Čas čítania 5:33
Adriana Královičová

Kaddáfí so synom znásilňoval svoje bodyguardky: Slúžilo mu viac ako 30 žien známych ako amazonská garda. Toto boli ich podmienky

Kaddáfí so synom znásilňoval svoje bodyguardky: Slúžilo mu viac ako 30 žien známych ako amazonská garda. Toto boli ich podmienky
Zdroj: Wiki Commons
ZAUJÍMAVOSTI DIKTÁTORI EROTIKA
Uložiť Uložené

Extravagantného diktátora preslávila aj jeho sexuálna náruživosť. Dievčatá si vyberal sám, nastolil im prísne podmienky.

Mu’ammar al-Kaddáfí, bývalý vládca Líbye, sa zapísal do histórie ako najdlhšie vládnuci diktátor na svete. Bol známy svojím drastickým spôsobom vládnutia, ale aj excentrickým spôsobom života. Jeho extravagantná osobnosť sa stala doslova fenoménom. Nosil rôzne výstredné obleky a obklopoval sa ochrankou zloženou z krásnych žien. Bodyguardky si vyberal osobne, dokonca im nariaďoval, čo majú nosiť. Zo všetkého najviac miloval práve tie, ktoré boli ešte panny. V roku 2001 sa zistilo, že ich spoločne so synom znásilňoval.

Výstredný vládca vedel spôsobiť rozruch nielen v Líbyi, ale aj v iných krajinách po celom svete. V roku 2009 poriadne rozbúril taliansku verejnosť. Pricestoval do Ríma, kde na neho čakalo viac ako 200 atraktívnych mladých Talianok, ktoré vybrala agentúra zastrešujúca luxusné spoločníčky. Čakali VIP párty, za ktorú budú mať zaplatené, no nakoniec im nedali ani pohár vody. Diktátor sa ich snažil presvedčiť, aby konvertovali na islam.

V článku sa dočítaš, ako vyberali ženy do jeho tzv. amazonskej gardy, čo bola amazonská garda, resp. kto boli mníšky revolúcie, ale aj odkiaľ ženy zohnal a aké podmienky museli spĺňať.

Kaddáfí, sex, znásilnenie, diktátor
Zdroj: YouTube/ Best Documentary

Radikálne reformy aj závislosť od viagry

Kaddáfího režim bol charakteristický autoritárskym štýlom, nátlakovými metódami na politických oponentov, kontrolou médií a hlavne podporovaním terorizmu. Snažil sa politicky spojiť arabské a africké krajiny. Počas svojho vládnutia Kaddáfí veril, že ho milujú všetci obyvatelia Líbye okrem tých, ktorým al-Káida (celosvetovo pôsobiaca teroristická organizácia, pozn. red.) dáva halucinogénne drogy.  

Odporúčané
Dolly Buster: od porna sa dostala k spevu, písaniu kníh a namierené mala aj do europarlamentu. Mojsejovú nazvala „tučnou cigánkou“ Dolly Buster: od porna sa dostala k spevu, písaniu kníh a namierené mala aj do europarlamentu. Mojsejovú nazvala „tučnou cigánkou“ 7. septembra 2024 o 9:30

Okrem toho si ho každý pamätá aj vďaka jeho životnému štýlu. Aj keď mal manželku Safiu Farkash a s ňou viac ako deväť detí, po jeho boku sa až do smrti ukazovali mladé a atraktívne ženy. Bol totiž známy svojou sexuálnou náruživosťou, sex dokázal mať štyri- až päťkrát za deň. Diktátor bol údajne závislý od viagry. Ako píše Daily Mail, po sexe mal takú dávku energie, akoby si fúkol lajnu koksu. Pred nadmerným užívaním podporných tabletiek ho varovala aj jeho zdravotná sestra. 

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako pre Kaddáfího vyberali ženy. 
  • Aké mal požiadavky.
  • Odkiaľ boli jeho bodyguardky. 
  • Aké krutosti prežívali. 
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 159992 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Pizza v Oggi ZDARMA , Burger v Roxore ZDARMA alebo Poukázka v hodnotě 800 korun na nákup v 4camping
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia