Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2024, 13:52
Čas čítania 0:48
Radoslava Juračková

Nie je všetko o peniazoch, odkazuje herečka Kavaschová Dankovi. Podľa neho opozícia platí umelcov za účasť na protestoch

POLITIKA ANDREJ DANKO HEREČKY POLITIKA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Podpredseda parlamentu v pléne obvinil kultúrnu obec z úplatkárstva. Urobil to deň po tom, čo nominantka jeho strany Šimkovičová vyzvala herca Kostelného, aby prišiel na „koberček“.

Herečka Dominika Kavaschová na Instagrame reagovala na slová Andreja Danka. Ten v piatok ráno v Národnej rade povedal, že opozičné strany finančne odmeňujú hercov za to, že chodia na protesty, ktoré sú namierené proti vláde. Vraj ich financujú cez mimovládne sektory. Zároveň dodal, že umelci klamú, že je ich účasť dobrovoľná, informovali aktuality.sk.

Vyhlásenie predsedu SNS nenechali Kavaschovú chladnou a v príbehu sa poriadne rozhorčila. „Nikdy nikto nedostal ani cent za to, že bol na protestoch alebo čítal príhovor. Ide vyslovene o vlastnú iniciatívu postaviť sa slušným spôsobom proti príšernostiam, ktoré sa dejú posledné mesiace,“ odkázala Dankovi.

Sranda, že niekto nedokáže veriť, že za čestnosť sa peniaze neberú. Nie je všetko o prachoch. Sú aj ľudia dôstojní, slušní, nebažiaci po moci, ale po spravodlivosti, demokracii a rovnoprávnosti. Tieto vlastnosti sa nedajú zaplatiť ničím. Nedá sa každý kúpiť. Sú aj ľudia, čo majú charakter. Prekvapko?“ dodala na sociálnej sieti.

Dominika Kavaschová
Zdroj: Instagram/@donda_kawa

Naštrbené vzťahy medzi kultúrnou obcou a ministerstvom

Vo štvrtok informovali aktuality, že ministerka Šimkovičová v dezinformačnom webe Infovojna vyhlásila, že si na koberček zavolá herca činohry SND Ľuboša Kostelného.

Údajne ju počas predstavenia šikanoval a chce si to s ním vydiskutovať osobne. Okrem neho by v úrade rada privítala aj riaditeľa SND Mateja Drličku.

Odporúčané
Ministerka Šimkovičová si chce zavolať na koberec herca Kostelného. Vraj ju šikanoval v divadelnej inscenácii Ministerka Šimkovičová si chce zavolať na koberec herca Kostelného. Vraj ju šikanoval v divadelnej inscenácii 9. mája 2024, 8:29
Domov
Zdieľať
Diskusia