Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. apríla 2024, 13:12
Čas čítania 0:40
Karolína Uličná

FOTO: Plavky za 10-tisíc? Kylie Jenner sa ukázala v ikonických bikinách značky Chanel

MÓDA CHANEL KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Plavky sú zdobené kamienkami Swarovski. Tento model mali na sebe aj topmodelky ako Naomi Campbell či Claudia Schiffer.

Kylie Jenner si užíva dovolenku na koralových ostrovoch Turks and Caicos. To, že rodina Kardashianiek má dovolenku celoročne, je už známy fakt, pozornosť však vzbudil jedinečný kúsok jej plaviek. Fotku v ikonickom kúsku bikín pridala s opisom „Späť v raji“. 


Ide o vzácny kus vintage bikín značky Chanel, ktoré stoja takmer 10 000 dolárov, informuje Page Six. Tento dizajn mali na sebe veľké mená zo sveta modelingu ako Naomi Campbell či Claudia Schiffer a pochádzajú z prehliadky Karla Lagerfelda. Čierne plavky sú z jarnej kolekcie známej ako „Barbie“ z roku 1955. Honosný look im dodávajú kamienky od Swarovského.

plavky Chanel
Zdroj: Instagram/@kyliejenner

Ako v popisku plaviek píše 1. Dibs, označované sú ako jeden z najvzácnejších zberateľských kúskov značky Chanel vôbec. Dvojdielne plavky s trblietajúcimi sa kamienkami majú vrch na šnúrky. Spodok plaviek je celistvý a tvorený do tvaru V, aby formoval postavu. 

To, že 26-ročná podnikateľka a dvojnásobná mama vie nosiť čiernu farbu, nám potvrdzuje aj jej značka Khy a kolekcia, ktorá obsahuje produkty z umelej kože či nylónu v čiernej farbe.

Domov
Zdieľať
Diskusia