Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2024, 18:02
Čas čítania 0:37
Barbora Adamkovičová

Účastníčka Ruže pre nevestu to už nevydržala: na Instagrame prekvapila novým priateľom. Hneď nato si zamkla profil

ZAUJÍMAVOSTI RUŽA PRE NEVESTU
Uložiť Uložené

Zo súťaže vypadla len nedávno, krátko nato sa už ukázala s novým priateľom.

Pokračovanie úspešnej slovenskej reality šou Ruža pre nevestu sa síce stále vysiela, no jedna z účastníčok už na sociálnych sieťach stihla zdieľať fotografiu s novým priateľom. A nie, nie je to Radko.

Vzťah verejne oznámila študentka Sára, ktorá vypadla už v prvej časti. Svojou cieľavedomosťou totiž ženícha skôr odradila, než zaujala. Ružu nedostala preto, lebo je vraj karieristka a podľa momentálne „najžiadanejšieho muža Slovenska“ by jej to prekážalo v potenciálnom vzťahu.

S oznamom musela čakať

Sára sa však svojim sledujúcim pochválila novým priateľom: „Môj domov. Vzťahy na diaľku sú ťažké, ale oplatia sa,“ napísala v popise. Mladá študentka na sociálnej sieti priznala, že novú lásku spoznala až po návrate z tropickej Srí Lanky, kde sa tohtoročná séria Ruže nakrúca.

Kráska však musela s radostným oznamom počkať a zverejniť ho, až keď sa odvysiela časť, v ktorej vypadla. Krátko nato si však svoj účet z verejného zmenila na súkromný. 
 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia