Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2024, 9:32
Čas čítania 1:09
Radka Klučárová

VIDEO: Schindlerová čelí výsmechu za falošný spev hymny na hokeji. Nečudo, že Slovan vypadol, vtipkujú ľudia

ZAUJÍMAVOSTI HC SLOVAN BRATISLAVA HOKEJ SPRÁVY Z DOMOVA SUPERSTAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bývalá superstaristka na štadióne spievala bez nároku na honorár. Ľudia ju však za jej výkon v komentároch vysmiali.

Pred nedávnym hokejovým zápasom medzi Bratislavou a Košicami tradične odznela aj slovenská hymna. V piatok ju odspievala speváčka Martina Schindlerová. Modernejšie upravená verzia v podaní niekdajšej superstaristky však zožala obrovskú vlnu kritiky a výsmechu.

O video z vystúpenia sa Schindlerová podelila aj s fanúšikmi na Instagrame. „Spievala som slovenskú hymnu pred prvým domácim hokejovým zápasom Slovana s Košicami a bol to pre mňa úžasný zážitok spievať našu hymnu spolu s plným štadiónom divákov. Užila som si aj našu hymnu, aj atmosféru na zápase. Milujem, keď ľudia takto spolu svorne fandia,“ napísala. 

Ľuďom sa však jej vystúpenie zdalo falošné a nepáčila sa im ani upravená verzia štátnej hymny. „Martina, jedna rada, je absolútne faux pas upravovať štátnu hymnu, je to neúcta, nespievala si Gotta ani Gombitovú, ale ŠTÁTNU HYMNU SLOVENSKEJ REPUBLIKY,“ odkázala jej v komentári Gabriela. 

„Nečudo, že Slovan vypadol po takej hymne,“ zavtipkovala na margo výsledkov zápasov Martina. „Fúha, celkom zle. Aký afekt. A veľké preafektované gestá. Nepáči sa mi to,“ píše sa v ďalšom komentári. 

Možnosť na reparát už nemala

Šancu sa reparát Martina nedostala. Pred sobotňajším zápasom už hymnu odspieval Simon Štubniak, vystupujúci pod umeleckým menom The Curly Simon. „Mala som spievať hymnu aj pred druhým domácim zápasom Slovana s Košicami, ale v sobotu sa narýchlo prišlo na to, že existuje povera, že keď spieva ten istý spevák hymnu dvakrát po sebe, prináša to domácemu klubu smolu,“ vysvetlila speváčka sobotňajšiu zmenu interpreta. 

Odporúčané
KVÍZ: Zožrať puk, trip či budíček. Vieš, čo znamená týchto 10 hokejových výrazov? KVÍZ: Zožrať puk, trip či budíček. Vieš, čo znamená týchto 10 hokejových výrazov? 9. apríla 2024, 18:00

„Obaja sa zhostili svojej úlohy so cťou a prispeli k vydarenému spoločenskému rámcu týchto zápasov play-off, ktoré mali rekordnú extraligovú návštevnosť. Obaja spievali bez nároku na honorár, boli však čestnými hosťami zápasov, ktoré sledovali z VIP sektora,“ vysvetlil pre Plusku marketingový riaditeľ HC Slovan Milan Vajda.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Martina Schindlerova (@schindlerovamartina)

Domov
Zdieľať
Diskusia