Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. februára 2024, 9:51
Čas čítania 0:42
Radka Klučárová

Romana Tabák obvinila poslanca Pročka zo sexuálneho obťažovania: Približoval sa ku mne a pýtal sa, ako to mám rada

OSOBNOSTI JOZEF PROČKO ROMANA TABÁK SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Tabák na internete naznačila, že v politike nie je ani zďaleka jedinou ženou, ktorá má s Pročkom podobnú skúsenosť.

Bývalá poslankyňa Národnej rady SR a tenistka Romana Tabák na sociálnej sieti obvinila poslanca Jozefa Pročka (Slovensko) zo sexuálneho obťažovania. 

Na Instagrame svojim sledovateľom umožnila, aby jej kládli otázky. Jeden z followerov sa zaujímal o to, či je pravda, že ju politik Pročko v minulosti sexuálne obťažoval. Tabák tieto špekulácie bez okolkov priznala a zverejnila aj podrobnosti.

Jozef Pročko
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Bol ako zmyslov zbavený

„Na Bôriku v roku 2021, keď som išla domov. Pýtal sa, ako to mám rada, že určite mám rada sex, že aké mám šťavnaté stehná... Približoval sa ku mne a bol ako zmyslov zbavený, smradľavý, až mi bolo zle,“ opísala v odpovedi niekdajšia poslankyňa.

Tabák zároveň naznačila, že v politike nie je ani zďaleka jedinou ženou, ktorá má s Pročkom podobnú skúsenosť. „Nebudem menovať, lebo by určite povedali, že sa to nestalo,“ napísala.

„Riešilo sa to aj na úrade vlády, kde mi povedali, že on je tým známy, že má s tým problém a nie som jediná,“ zároveň uviedla, že nepríjemnú skúsenosť riešila aj s kolegami v parlamente a že podľa všetkého ide o verejné tajomstvo. 

Romana Tabák, Jozef pročko
Zdroj: Romana Tabák (Instagram)
Domov
Zdieľať
Diskusia