Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. februára 2024, 11:06
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

Občianska vojna: Režisér Ex Machina natočil mrazivý akčný triler, v ktorom americkí patrioti zabíjajú svojich vlastných

Občianska vojna: Režisér Ex Machina natočil mrazivý akčný triler, v ktorom americkí patrioti zabíjajú svojich vlastných
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY CIVIL WAR
Uložiť Uložené

Režisér Alex Garland predstavuje svoj najnovší film – vojnový príbeh z USA.

Texas, Kalifornia a Florida sa rozhodli, že im nevyhovuje politická situácia v USA. Odčlenili sa od zvyšku Spojených štátov amerických a rozpútali občiansku vojnu. V traileri vybuchujú budovy, Lincolnov pamätník a po uliciach sa premávajú tanky či útočné helikoptéry.

Odporúčané
Lepšie ako House of Ninjas. Seriál Warrior je ako Ip Man s brutálnymi bitkami a sexom, ktoré robili 50 rokov Lepšie ako House of Ninjas. Seriál Warrior je ako Ip Man s brutálnymi bitkami a sexom, ktoré robili 50 rokov 21. februára 2024, 13:30

Civil War bude drsným a akčným vojnovým trilerom od scenáristu a režiséra Alexa Garlanda (Ex Machina, Annihilation, Men). Hlavné roly si zahrali Kirsten Dunst (Spider-Man) a Wagner Moura (Narcos) ako vojnoví fotografi, ktorí sa ocitnú uprostred pekla bez záruky, že ich náboje minú, aj keď sú novinármi a majú mať imunitu.

Jedného zo záporákov vojakov si zahral Jesse Plemons (Breaking Bad). Film Civil War (Občianska vojna) sa dostane do kín 18. apríla 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia