Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. februára 2024, 14:30
Čas čítania 4:41
Adriana Královičová

Tomáš prenajíma luxusné autá a nehnuteľnosti v Dubaji: Modelky sa s autom len odfotia, niektoré nemajú ani vodičák (Rozhovor)

Tomáš prenajíma luxusné autá a nehnuteľnosti v Dubaji: Modelky sa s autom len odfotia, niektoré nemajú ani vodičák (Rozhovor)
Zdroj: Tomáš Petráš
REFRESHER DUBAJ INFLUENCERI NEHNUTEĽNOSTI
Uložiť Uložené

„Točia sa tu obrovské peniaze. Ak si chceš užiť dubajský lifestyle, mesačne by si mal zarobiť 8- až 10-tisíc eur a nemusíš sa pozerať na ceny,“ opisuje nám Tomáš, ktorý prenajíma autá aj slovenským celebritám.

Tomáš Petráš sa v Dubaji venuje prenájmu nehnuteľností a luxusných áut už dva roky. Služby firmy, pre ktorú pracuje, využívajú aj mnohé známe tváre slovenského šoubiznisu, medzi nimi mnohí raperi či influenceri.

Čo sa týka prenájmu luxusných áut, spoluprácu uzatváral aj s ruskými modelkami, no pri nich si neodpustil menší úsmev. „Ruské modelky sa prídu s autom len odfotiť, niektoré nemajú ani vodičák. Videl som tu iný život, ako prezentujú ľudia na sociálnych sieťach,“ hovorí Tomáš Petráš. 

Dva roky intenzívneho žitia v Dubaji mu stačilo a rozhodol sa vrátiť na Slovensko. Svojej práci sa však stále venuje na diaľku. Najväčším problémom pre Tomáša bolo práve to, že si v Dubaji nemohol nájsť skutočnú lásku, on sám by si rád založil rodinu. Podľa jeho slov sú tam mnohé vzťahy veľmi povrchné. „Žena s vami ani na rande nepôjde, pokiaľ jej predtým nepošlete kyticu ruží alebo šoféra,“ dodáva. 

V rozhovore nám prezradil, ktoré slávne mená využili jeho služby, ako to funguje v dubajských baroch na rande, koľko stoja luxusné autá na prenájom a v čom je rozdiel vlastniť garsónku v Dubaji a v Bratislave. 

Dubaj luxusné autá celebrity influenceri
Zdroj: Tomáš Petráš

Kedy si odišiel do Dubaja a čomu si sa venoval v začiatkoch? 

V Dubaji som teraz už druhý rok. Dostal som sa tam cez bývalú partnerku. Moja rodina sa venuje nehnuteľnostiam, chcel som tam kúpiť nejaké byty pre seba a pre svoju rodinu. Keď som ich kúpil, stretol som sa s obrovským záujmom u Slovákov. Najmä u svojich „kamošov“, keď som pridával „storky“ na Instagram. 

Odporúčané
Dubaju vládne šejk Muhammad: jeho ženy pri ňom zažili peklo, jedna svoje dieťa celý život nevidela, dve dcéry dal uniesť Dubaju vládne šejk Muhammad: jeho ženy pri ňom zažili peklo, jedna svoje dieťa celý život nevidela, dve dcéry dal uniesť 24. apríla 2024, 16:30

Najskôr som tam ani nepracoval. Keď sme sa s vtedajšou partnerkou rozišli, zostal som tam sám. Spoznal som však nejakých ľudí a začal som sa venovať biznisu. Dnes pre klienta naozaj dokážem vybaviť „všetko“, aj čo sa týka napríklad právnych povinností, otvárania firiem atď. 

Čo je presne tvoja náplň práce? Sústreďuješ sa len na slovenských klientov? 

Pre klientov predávame a prenajímame nehnuteľnosti. Ja prenajímam aj svoj apartmán, klasicky na Airbnb. Venujem sa aj prenájmu či predaju luxusných áut. Vieme sprostredkovať napríklad aj to, že klient zo Slovenska chce poslať do Dubaja auto a predať ho tam za lepších podmienok. Gro mojej práce sú však stále nehnuteľnosti. Čo sa týka krajín, spolupracujeme aj s ľuďmi mimo Slovenska. 

Pracuješ pre nejakú firmu? Áno. So známym som rozbiehal autopožičovňu s luxusnými autami. Ja som mal na starosti spolupráce so známymi menami. Teraz spolupracujem s troma rôznymi firmami. „Riešil“ som či už slovenských, alebo českých influencerov a napríklad aj ruské modelky. S niektorými som zažil fakt bizarné situácie a musím povedať, že ten život v Dubaji nie je úplne taký, ako to všetci vykresľujú na sociálnych sieťach. (smiech)

S kým zo Slovenska si napríklad spolupracoval? 

Prenajímali sme autá skoro všetkým slovenským celebritám, ktoré lietajú do Dubaja. S nimi sa komunikovalo naozaj super. Horšie to bolo napríklad s ľuďmi z rôznych známych reality šou, z ktorých vychádzajú sezónne hviezdy. (smiech)

Vyskúšaj predplatné
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 154167 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • S akými celebritami zo Slovenska spolupracoval. 
  • Čo hovorí na influencerov z reality šou a ako sa mu s nimi spolupracovalo. 
  • Koľko mu vynáša prenájom bytu v Dubaji.
  • Prečo sa rozhodol vrátiť na Slovensko a čo si myslí o vzťahoch v Dubaji. 
Domov
Zdieľať
Diskusia