Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Red Bull.
26. januára 2024, 13:00
Čas čítania 1:02

Rozhodni, kto dostane šancu vyhrať 2000 € za skok do bazéna s ľadovou vodou. Hlasuj za svojho favorita na Red Bull Jump & Freeze

Rozhodni, kto dostane šancu vyhrať 2000 € za skok do bazéna s ľadovou vodou. Hlasuj za svojho favorita na Red Bull Jump & Freeze
Zdroj: Red Bull Content Pool/Filip Nagy
ZAUJÍMAVOSTI RED BULL
Uložiť Uložené

Najšialenejšie zimné podujatie na Slovensku si môžeš pozrieť už začiatkom marca.

Jedno z najbláznivejších zimných podujatí Red Bull Jump & Freeze prichádza už 2. marca 2024 do strediska PARK SNOW Donovaly. Podstatou súťaže je vymyslieť si tímový kostým, postaviť vlastné sane a pred divákmi predviesť šou, ktorá sa skončí sánkovačkou a skokom do bazéna s ľadovou vodou.

Do Red Bull Jump & Freeze sa tento rok zaregistrovalo niekoľko desiatok dvojčlenných až štvorčlenných tímov.

Tvojou úlohou bude teraz zo šiestich zvolených tímov vybrať svojho favorita – tím s najvyšším počtom hlasov v našej ankete sa stane Refresher Wildcard a dostane šancu previesť svoj skok do ľadovej vody, a tak zabojovať o finančnú odmenu vo výške 2000 €. Všetkých účastníkov nájdeš nižšie v tomto článku.

Hlasovanie je ukončené. Najviac hlasov získal tím Prison Break, ktorý sa stáva Refresher Wildcard. Výhercov ankety budeme kontaktovať.

S prázdnymi rukami neodídu domov ani tímy na druhom a treťom mieste, pretože získajú 1000 a 500 eur. V deň podujatia o víťazoch rozhodne porota, ktorá bude hodnotiť kreativitu kostýmov, saní a celkovú šou pred zrakmi divákov. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

Vyber svojho favorita

V galérii nižšie máme pre teba šesť návrhov s opisom saní a kostýmov, ktoré by prihlásení účastníci chceli predviesť na Red Bull Jump & Freeze 2024. Vyber svojho favorita a daj mu svoj hlas v ankete na konci článku. Ktovie, možno sa práve tebe podarí vybrať tím, ktorý získa finančnú odmenu vo výške 2000 €. Hlasovať môžeš do 31. januára. 

Túto šialenú šou si môžeš pozrieť už 2. marca v stredisku PARK SNOW Donovaly.

Excentricita. Sebavedomie, 90. roky, zvodné tóny a tanec v podobe drinkov. Návrh, ktorý je nielen odrazom túžby doby ale stáva sa aj divadlom na svahu. V tomto znamení bude jazda dobou vzrušujúcim zážitkom pre všetkých zúčastnených. Kreatívnym tímom, bude štvorica, ktorá si na cestu časom zoberie majstrovský kúsok v podobe baru na saniach. Špeciálne kontúry, neočakávaný tvar a nakoniec schladenie všetkého, čo chladené by má.
Javiskom bude bar, ktorý je svojou stavbou útočiskom pre mladých ale aj starších pánov hľadajúcich šťastie v rozbiehajúcej sa dobe. Šarmantní barmani sa starajú o potreby svojich zákaznikov a pri tom ohromujú slečny čakajúce na svojich pánov vonku. Nie sú však zaujímaví iba pre ne, ale aj páni obdivujú ich energickosť a štýl, akým drinky mixujú. Vytrhnuté rukávy, motýliky a biele košele odrážajúce éru nového sveta. Vitajte vo svete koktejlov, kde sa prelína umenie a kúzlo šarmantnej úrovne elegancie.

POUR IT BY THE HAND, MAKE IT TO THE ENDDarček umiestnený na lyžiach v ktorom sa bude pes Max a malý chlapec snažiť ujsť pred Grinchom.Habovčani budú jazdiť na injekčnej striekačke v kostýmoch sestričiek. Súčasťou šou bude aj krátky tanec na zlepšenie nálady.Tím Hľadá sa Nemo postaví akvárium, ktoré bude vyrobené z detského bazéna.Vo vnútri budú dve ryby – Nemo a Dory. Okrem nich tam bude aj rybár, ktorý ich bude chytať.
Zobraziť galériu
(6)
Hlasovanie je ukončené. Najviac hlasov získal tím Prison Break, ktorý sa stáva Refresher Wildcard. Výhercov ankety budeme kontaktovať.
Domov
Zdieľať
Diskusia